Max Factor verwelkomt Priyanka Chopra-Jonas als global ambassadeur en creatief inspirator

De actrice wordt bij Max Factor hét gezicht van grote beautycampagnes in 2021.

Lees ook

Naast actrice, filantroop en producer is Priyanka Chopra-Jonas de nieuwe global ambassadeur en creatief inspirator van Max Factor. Als stunning verschijning wordt Priyanka het gezicht van grote beautycampagnes en productlanceringen van Max Factor.

Transformatiereis

Max Factor is on a huge transformation journey. De vernieuwde aanpak van het beautymerk is gericht op het versterken van de gebruikers zodat ze, door een transformatie met de producten van Max Factor, zo in de schijnwerpers kunnen stappen.

Als filantroop, UNICEF Goodwill Amabassador en pleitbezorger van vrouwen over de hele wereld is Priyanka een voorvechtster van empowerment. Chief Brands Officer bij COTY, Stefano Curti, legt uit: “Priyanka is de moderne personificatie van ons diverse Max Factor-publiek en een voorvechtster van de empowerment die gepaard gaat met transformatie. We zijn enorm enthousiast om met haar samen te werken en weten dat we samen heel veel bijzondere dingen kunnen bereiken.”

Zelfverzekerdheid

Priyanka, die zich naar eigen zeggen enorm vereerd voelt om als global ambassadeur met het merk samen te werken, vindt het belangrijk dat beautyproducten je een boost self confidende geven.

“Zelfverzekerdheid kan iemands sterkste troef zijn, en het is belangrijk om erop te vertrouwen dat je beautyproducten de beoogde resultaten geven. Van make-upartiesten tot mensen over de hele wereld, ik weet dat ik mij in goed gezelschap bevind door mijn enthousiasme te delen over de nieuwe productlanceringen van Max Factor. Ik ben er trots op deel uit te maken van het volgende hoofdstuk van het merk.”

Kick-off

Als kick-off van deze samenwerking schittert Priyanka met de lancering van de nieuwe FaceFinity All Day Flawless Airbrush Finish 3in1 Foundation. En dit is duidelijk not your average foundation, aangezien het dankzij een combinatie van primer, concealer en foundation je huid een professioneel air brushed effect geeft.

Priyanka is bij haar eerste campagne met Max Factor enorm betrokken geweest. In de spot zorgt ze met haar stem en persoonlijke ervaring met het merk en product voor een grote geloofwaardigheid. We like!

Bron: Max Factor | Beeld: Tom Monro

Laatste nieuws

Zie ook