Birgit Schuurman reageert op negatieve reacties zwangerschap

'Weet dat ik daar beter niet op kan reageren, maar kon 't toch niet laten.'

Vorige week deelde Birgit Schuurman het vrolijke nieuws dat ze samen met lover Sander van Haarlem in verwachting is van een zoontje. Helaas was niet iedereen zo te spreken over de zwangerschap van de actrice en zangeres. Zo zou Birgit te oud zijn om nog een kindje te krijgen. Op Instagram reageert de mom hier héél gevat op.

‘Te oud’

“Ik ben jarig… 44… zie je er niet aan af hè?”, begint de jarige Birgit haar verhaal bij een stralende foto van zichzelf. “Oh ja, toch wel. De lachrimpels verraden 't.” Ze kan het dan ook niet laten om even uit te halen naar alle haters. “Ja, ik ben dan 60 als mijn kind 16 is, boeien!!!”

“Zo, moest er ff uit”, gaat Birgit verder. Hoewel ze super veel vrolijke en lieve reacties op haar zwangerschap heeft ontvangen, zaten die paar negatievelingen haar toch dwars. “Weet dat ik daar beter niet op kan reageren, maar kon 't toch niet laten”, aldus de actrice.

Lego en verstoppertje

Daarnaast heeft Birgit nog enkele wijze woorden voor haar volgers. “Liefde is liefde. En je bent zo oud als je je voelt”, schrijft ze. “You don't stop playing 'cause you grow old, you grow old because you stop playing. En aangezien ik nog jaren aan 't lego'en ben en verstoppertje aan 't spelen ben, denk ik dat 't wel snor zit met moi“, sluit ze af. Enne, zo is het maar net!

Ook Birgits volgers zijn het met haar eens. “Mama zijn heeft niets met leeftijd te maken. Ik denk dat veel vrouwen maar wat graag nog een kind zouden willen op latere leeftijd. Wees lief voor elkaar. Make love, not war“, schrijft iemand onder de foto. “Gefeliciteerd. En 44 is het nieuwe 34. Maak je niet druk. Je ziet er top uit”, laat een ander achter.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws