Babynieuws! Leslie Keijzer is bevallen van tweede zoontje

De Echte Gooische moeder maakt het nieuws bekend op Instagram.

Leslie Keijzer is officieel een Echte Gooische Moeder van twee boys. De realityster is namelijk bevallen van haar tweede zoontje.

Tweede zoontje

Dat Leslie in juni uitgerekend was van haar tweede zoontje, prijkte lange tijd bovenaan haar Instagram-bio. Toch liet de kleine knul nog even op zich wachten. Op Instagram laat de Echte Gooische Moeder nu weten dat het eindelijk zover is – ze is bevallen van baby number two.

Via Instagram deelt Lesley een prachtige foto van haar kersverse zoontje. “Ons tweede zoontje en Moises zijn broertje is geboren!”, begint ze haar bericht. “Welkom liefste Manuel Louis Arnée den Hartog. Geboren op 29-06-202. We zijn helemaal verliefd en heerlijk aan het genieten van ons mooie gezin.” Awh!

Postnatale depressie

Na de bevalling van haar eerste zoon Moises had Leslie last van sombere buien, zo vertelde ze openhartig in de realityserie Echte Gooische Moeders. Onlangs vertelde ze op Instagram hoe het nu met haar gaat. “Het gaat met mij veel beter, maar tuurlijk heb ik ook af en toe ups and downs. De hormonen gieren door mijn lijf.”

Ook deelde ze enkele belangrijke adviezen met haar volgers. “Rust is denk ik het beste medicijn. Even tijd voor jezelf. Ga er een paar dagen alleen op uit. Ook al denk je dat ze thuis niet zonder je kunnen, dat kunnen ze wel!” Daarnaast drukte ze mensen die in hetzelfde schuitje zitten op het hart dat het belangrijk is om te praten over hoe je je voelt. “Praat met een psycholoog die je prettig vindt. Ik doe dit nog steeds en vind het echt zo fijn.”

Beeld: RTL, Instagram

Laatste nieuws