Grote teleurstelling voor Britney Spears

De rechter weigert haar vader te ontslaan als haar toezichthouder.

Lees ook

Britney Spears staat al dertien jaar onder curatele van haar vader Jamie Spears. Vorige week diende haar advocaat een verzoek in om haar vader te ontslaan als toezichthouder, maar tevergeefs. Volgens TMZ heeft de rechter besloten dat Jamie de controle houdt over het leven van zijn dochter.

Onder curatele

Britneys advocaat, Sam Ingham, verzocht de rechter vorig jaar november om Jamie als toezichthouder te vervangen door het New Yorkse bedrijf Bessemer Trust. In het gerechtelijke dossier zou Britney hebben gezegd dat ze wilde dat deze particuliere vermogensbeheerder haar enige curator zou worden.

TMZ meldt dat Ingham om onduidelijke reden erg lang heeft gewacht met het aanleveren van de benodigde documenten. Nu Britneys advocaat dat wel eindelijk heeft gedaan, liet de rechter weten dat Jamie toezichthouder blijft. Wel wordt Bessemer Trust mede-curator.

Emotioneel pleidooi

De uitspraak van de rechter zal ongetwijfeld een grote teleurstelling zijn voor het popicoon, dat vorige week een emotioneel pleidooi hield. “Ik ben niet gelukkig. Ik ben zo boos dat ik niet kan slapen. Het is krankzinnig. Ik ben depressief en ik huil elke dag”, liet Britney weten in de hoorzitting. “Ik wil gewoon mijn leven terug. Het is dertien jaar geleden en het is genoeg. Het slaat allemaal nergens op. Ik ben klaar.”

De popster onthulde dat ze jarenlang niet eens wist dat ze een aanvraag mocht indienen om het curatorschap te beëindigen. Deze informatie werd haar al die tijd onthouden. Het is dan ook de verwachting dat het juridische team van de zangeres snel een nieuw verzoek zal indienen om haar vader uit zijn functie te zetten.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook