Bibi Breijman eerlijk over het krijgen van een tweede kindje: ‘Angst houdt me tegen’

De eerste zwangerschap van Bibi was enorm zwaar.

Bibi Breijman vormt samen met lover Waylon en dochtertje Teddy een prachtig gezin. Ondanks dat het drietal dolgelukkig is samen, zou Bibi het allerliefst nog veel meer kids verwelkomen. Haar eerste zwangerschap ging absoluut niet over rozen en daarom wordt Bibi nu tegengehouden door angst, zo vertelt ze eerlijk in haar column in Flair.

Vijf maanden misselijk

Toen Bibi zwanger was van Teddy had ze te maken met hyperemesis gravidarum – een vorm van zwangerschapsbraken die langdurig en ernstig is. “Vijf maanden heb ik overgegeven en voelde ik me vreselijk beroerd. Toen dat een beetje minder werd, kreeg ik bekkeninstabiliteit en zat ik tot aan de bevalling in een rolstoel”, vertelt Bibi.

Bibi is gek op kinderen en heeft altijd al gedroomd van een groot gezin. “Het liefst zou ik tien kinderen willen”, grapt ze in haar column. Maar de heftige periode tijdens haar eerste zwangerschap zorgt ervoor dat de mom het niet zomaar weer aandurft.

Heftige tijd

Nu de zwangerschap van Teddy al een tijdje achter de rug is, beseft Bibi pas hoe heftig die periode eigenlijk voor haar was. Met een rondrennende peuter in haar leven ziet Bibi het dan ook niet voor zich om dit opnieuw mee te maken.

“Ik zou graag een tweede kind willen, maar de angst dat ik weer zo ziek word, houdt me tegen. En Teddy is er ook nog, ik kan niet alleen maar platliggen met een peuter om me heen.”

Bron: Flair | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws