Trend du moment: de bodywarmer

Als Hailey Bieber en Bella Hadid erin lopen, wil jij dat ook.

Lees ook

Het is weer eens tijd om een duik in de kledingkast van je opa of oma te nemen, want de nieuwste trend past perfect in het rijtje 'granny chic'. Na de gehaakte items maakt ook de bodywarmer dit seizoen een comeback.

Paardenmeisje of visser

Bij een bodywarmer denk je waarschijnlijk gelijk aan dat vormeloze, oubollige jasje dat je oma weleens droeg, wat paardenmeisjes naar de manege dragen of wat vissers langs de waterkant aan hebben. Een echte fashion faux pas voor velen. Gelukkig is de bodywarmer anno 2021 in een hipper jasje gestoken. Denk aan felle kleuren, prachtige materialen, kekke printjes en van een kort tot een lang exemplaar.

De bodywarmer is niet alleen weer hipper dan hip, het jasje is ook nog eens ontzettend praktisch. Zo houdt het je lekker warm – maar is niet zo heet als een echte jas – en kun je er je sleutels en telefoon in bewaren. Daar houden we nou van.

Inspiratie

Enne, als je Bella Hadid, Hailey Bieber en menig ander influencer in zo'n mouwloos jasje spot, kun je natuurlijk niet achterblijven. Not sure hoe je deze granny-trend tegenwoordig vertaalt naar een fashionable outfit? Neem dan een voorbeeld aan Hailey en influencer Ruth van Soom en draag het jasje op een grijs joggingpak voor een casual look. Of draag de bodywarmer boven een jeans en een blouse, zoals Annabel Rosendahl, Wiep Boers en Claire Most.

Bron: HLN | Beeld: Catwalkpix, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook