Oeh la la: GTST krijgt eigen McDreamy

Ineens willen wij héél graag langs de huisarts.

Lees ook

Het seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden komt bijna ten einde met ongetwijfeld een verhitte ruzie tussen Ludo en Janine en hun rivalen Billy de Palma en Richard van Noten. Maarre, dat is niet de enige heat die we in GTST gaan zien. De soap krijgt namelijk een eigen McDreamy á la Grey's Anatomy. Oeh la la…

Nederlandse McDreamy

Vlak voor de beruchte cliffhanger, die we op 8 juli zullen zien, maakt acteur Kiefer Zwart als huisarts Roman van Loon zijn intrede in GTST. De Nederlandse McDreamy gaat aan de slag in de huisartsenpraktijk van Anton Bouwhuis, maar weet vooral indruk te maken met zijn knappe looks en charismatische uitstraling. Zo is Antons vrouw Linda behóórlijk gecharmeerd van de knappe dokter.

“Roman is een heel erg leuke, charismatische huisarts en zal daarom ook veel te zien zijn bij Anton op de praktijk”, verklapt de knappe acteur. “Ik ben al een paar weken aan het filmen en heb het heel erg naar mijn zin.” Lang hoeven we in ieder geval niet te wachten om kennis te maken met de hottie. “Jullie gaan Roman heel langzaam leren kennen zo tegen het einde van het seizoen”, vertelt Kiefer. “En in het nieuwe seizoen krijgen jullie steeds meer te zien en weten!” Can't wait!

Nieuw seizoen

Gelukkig hoeven we niet meer héél lang te wachten op het nieuwe seizoen van de soap, want over ongeveer twee maanden zal GTST weer op de buis verschijnen. 30 augustus is namelijk de officiële startdatum van alweer het 32e (!) seizoen. Dat maakte RTL deze week bekend. De soap zal dan gewoon weer van maandag tot en met donderdag om 20:00 uur op RTL4 te bekijken zijn – of op Videoland of course.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: GTST, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook