Love Islands Jim over Minn: ‘Ze is een goede vriendin geworden’ 

'Minn is echt een schatje.'

Love Islands Minn en Jim zaten lang in een vriendschapskoppel en even leek er meer tussen de twee te ontstaan. Toch was hun connectie alleen vriendschappelijk. Aan Grazia vertelt Jim meer over zijn fijne vriendschap met Minn.

Contact Islanders

Zoals Yasmin al eerder vertelde, zijn alle Islanders een grote familie geworden. Jim kan dat beamen. Zo heeft hij met bijna iedereen nog heel goed contact. “Ik heb met Joey, Koen, Gwindo en Francesco gebeld via Facetime. Na de laatste aflevering belde ik ook met alle Islanders die in de finale stonden. Eigenlijk heb ik met iedereen goed contact”, verklaart Jim.

Enne, ook met Minn heeft hij goed contact. Tijdens een eerdere herkoppeling koos Jim ervoor een koppel te vormen met Sarah, waardoor Minn als single achterbleef en de villa moest verlaten. Toch is de vriendschap tussen de twee hierdoor zeker niet bekoeld. “Minn heeft me meteen een berichtje gestuurd toen ik terugkwam. Ze appte me over mij en Raina en vertelde me dat ze ons de wereld gunt.”

Vriendschap

Jim weet dan ook zeker dat hij contact zal houden met Minn. “Minn is echt een schatje. Ze is een heel goede vriendin van me geworden en ik weet zeker dat we elkaar in Nederland regelmatig zullen zien.”

Ook weet Jim inmiddels dat hij volledig voor Raina gaat en dat het tussen hem en Minn nooit meer had kunnen worden dan een vriendschap. “Tussen mij en Minn ging het allemaal gewoon net iets te stroef. We gaven het wel echt een kans, en hadden bijzondere momentjes samen in bed; dat we lekker aan het praten waren. Maar in mijn achterhoofd vroeg ik me wel altijd af of het in Nederland zou werken. Met Raina had ik in Casa Amor meteen een klik en dacht ik wel meteen dat het in Nederland zou kunnen werken.”

Beeld: Love Island

Laatste nieuws