Love Islands Jim en Raina blikken terug op Casa Amor

'Ik wist dat ik met Raina naar de villa terug wilde keren', deelt Jim.

Jim was al een tijdje bezig met zijn Love Island-avontuur, toen hij kennis maakte met bomshell Raina in Casa Amor. De twee hadden meteen een klik en dus besloot Jim Raina mee te nemen naar de Love Island-villa. Met Grazia blikken de twee terug op hun tijd in Casa Amor en op hoe het was om samen in de villa te zitten.

Openstellen

Hoewel Jim al wist dat Love Island vol verrassingen zit, had hij niet verwacht dat de jongens in Casa Amor zouden belanden. “Ik had Casa Amor niet aan zien komen”, vertelt hij. Hoewel hij daardoor onverwachts zijn koppelpartner Sarah moest verlaten, besloot hij al snel dat hij de dames in Casa Amor wel echt een kans wilde geven. “Ik had vrij snel de keuze gemaakt om me open te stellen. De meiden die daar waren, verdienden ook een kans. Zij waren er immers ook gekomen om de ware te ontmoeten.”

Toen Jim Raina leerde kennen, stond hij dan ook open voor een connectie met haar. “Ik wilde altijd mijn gevoel volgen. In de paar dagen dat ik met Sarah een koppel vormde had ik al een beetje mijn twijfels. Ik vroeg me af of het wel echt zou werken tussen ons als we in Nederland zouden zijn. Maar toen kwam Casa Amor en klikte het meteen met Raina. Toen wist ik dat ik met haar naar de villa terug wilde.”

Terugkeer villa

Als de jongens terugkeren naar Casa Amor, is het voor de dames in de villa afwachten of hun koppelpartner alleen of met iemand anders terugkeert. Op beeld zag de kijker niet wanneer de jongens besloten om Casa Amor met of zonder iemand te verlaten. Maar hoe ging dat eigenlijk achter de schermen?

“Jim vertelde me dat hij me mee wilde nemen naar de villa”, begint Raina. “Maar tot op het laatste moment in Casa Amor was het voor mij spannend. Toen de herkoppeling er aankwam, werden de meiden even van de jongens gescheiden en kon ik niks meer met Jim bespreken. Dus het kon ook zo zijn dat als hij bij de villa kwam hij zich bedacht.”

Gelukkig was dat voor Raina niet het geval. “Op een gegeven moment waren we (de jongens en de meiden, red.) bij de villa en kwam iemand van productie de jongens ophalen. Diegene vroeg aan Jim: ‘Neem je iemand mee?’, toen besloot hij mij mee te nemen en gingen we samen naar binnen.”

Behind the scenes

Zodra bekend werd gemaakt dat een jongen opnieuw zijn intrede in de villa zou maken, zien de Islanders in de villa alleen de schaduw van diegene, omdat diegene achter een doek staat. Vervolgens konden de Islanders aan de schim zien of diegene samen met iemand de villa in liep. Hoewel het er op beeld soepel uitzag, deelt Jim dat het backstage niet helemaal goed ging.

“Ik stond daar achter het doek, en productie zei: ‘Dan moet je je hand vervolgens uitsteken en dan komt Raina naar je toelopen.’” Toen Jim zijn hand uitstak om Raina te verwelkomen, kwam de danseres echter niet. “Ze bleef gewoon staan. Ik dacht echt: ‘Je moet nu komen’, want ik stond daar al een tijdje met mijn hand in de lucht. Ze begreep niet helemaal dat dat het moment was dat ze naar me toe kon lopen.”

“Ik was zo zenuwachtig dat ik de instructies niet had gehoord”, lacht Raina. “Dus ik begreep niet wanneer ik naar Jim toe moest komen.”

Contact Sarah

Hoewel Raina opgelucht was dat Jim haar had meegenomen naar de villa, was het voor hen allebei niet leuk om te zien dat Sarah daardoor als single was achtergebleven. “Ik vond het wel erg hoor”, zegt Jim. “Ik hou er niet van om iemand te kwetsen en ik zag aan haar gezicht dat ze het echt niet leuk vond.”

Jim besloot na de herkoppeling dan ook even apart te zitten met Sarah om te praten. “We hebben onze gevoelens uitgesproken en ik vertelde waarom ik voor Raina had gekozen. Daar reageerde ze heel positief op. Ze vertelde me dat ze me alle liefde van de wereld gunt en dat is andersom ook zo.”

Ook Raina besloot even met Sarah te praten. “Ik wilde weten hoe zij zich voelde en we hebben toen samen even gebabbeld. Tussen ons zat het daarna helemaal goed en hebben we elkaar ook nog een knuffel gegeven.”

Beeld: Love Island

Laatste nieuws