Love Islands Jim en Raina over hun romance: ‘We zijn heel verliefd op elkaar’ 

Love is in the air!

Jim en Rain beleefden een dream date om u tegen te zeggen, maar ze haalden de finale van Love Island helaas net niet. Gelukkig betekent dat niet dat hun liefdesavontuur nu voorbij is. “Het gaat hartstikke goed tussen ons”, deelt Jim als we met hem en Raina zoomen.

Weer in Nederland

“Het is wel wennen om weer in Nederland te zijn”, vertelt Raina. “Het is heel gek om weer thuis te zijn, en ik mis Raina wel hoor”, vult Jim aan. De twee moesten na thuiskomst in Nederland namelijk nog een paar dagen in quarantaine en konden elkaar dan ook in Nederland niet meteen weer opzoeken.

Toch konden de twee voordat ze terug naar huis gingen nog even van elkaar genieten. Na hun Love Island-exit zaten de twee eerst namelijk nog een paar dagen samen in een hotel. “Dat was in totaal vier dagen en drie nachten. Voor ons voelde dat als een soort kleine vakantie samen om elkaar nog beter te leren kennen. Konden we meteen kijken of we ook ergernissen hadden als we alleen met z’n tweeën waren, maar die waren er niet. Het ging eigenlijk hartstikke goed”, deelt Jim.

Plannen Nederland

Hoewel de twee nog maar een paar dagen zonder elkaar zijn, staan ze te springen om snel af te spreken. “We zien elkaar binnenkort weer. Dan gaan we met een paar Islanders afspreken en de volgende dag gaan we lekker winkelen en met z’n tweetjes lunchen. Dan maken we er twee dagen van”, deelt Jim.

Tijdens de dream date deed Jim uit de doeken dat hij toch wel verliefd begon te worden op Raina. Maarre, is het dan nu ook dik aan tussen de twee? “Nee, we hebben nog geen verkering. We willen het rustig aan doen en kijken hoe het in Nederland verloopt. Maar ik moet toegeven dat ik zeker wel verliefd ben op Raina”, vertelt Jim. “Ja, ik vind Jim ook superleuk en ben heel verliefd op hem”, vult Raina aan. “We willen eerst in Nederland kijken of onze levens bij elkaar passen, voordat we een relatie aangaan”, vervolgt Jim.

Hoewel de twee dan nog niet officieel een setje zijn, zijn Raina's verwachtingen over Love Island dubbel en dwars uitgekomen. “Ik had al vanaf aflevering één een oogje op hem; vanaf het moment dat ik hem zag vond ik hem leuk. Ik dacht echt: 'Met hem ga ik de villa verlaten', en dat is gebeurd.”

Beeld: Love Island

Laatste nieuws