doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');
@media (max-width: 679px){#fig-61098c595a944 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61098c595a944 img{#fig-61098c595a944 img.lazyloading{width: 65px;height: 65px;}}@media (min-width: 680px)#fig-61098c595a944 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61098c595a944 img{#fig-61098c595a944 img.lazyloading{width: 65px;height: 65px;}}

Lifehack: zo geef je goedkope wijn snel en makkelijk een duur smaakje

Cheers! Met deze hack blijft je wijn koud zónder ijsklontjes

Dankzij deze oplossing hoef je nooit meer aan een lauw wijntje te nippen.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-61098c595bd7b img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61098c595bd7b img{#fig-61098c595bd7b img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-61098c595bd7b img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61098c595bd7b img{#fig-61098c595bd7b img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-61098c595bd7b img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61098c595bd7b img{#fig-61098c595bd7b img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-61098c595bd7b img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61098c595bd7b img{#fig-61098c595bd7b img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}Wijn koud drinken

Nu de zomerperiode is aangebroken, is het heerlijk om in de avond nog even in de tuin te blijven zitten met een wijntje. Nadeel van de warme temperaturen is dat je rosé ook binnen een mum van tijd lauw is. En zodra je er een ijsklontje ingooit, zorgt het smeltende water er weer voor dat je wijn wordt verdunt. Gelukkig bestaat er een hele simpele hack waarmee je alsnog een koud wijntje krijgt.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Lifehack

Het antwoord op al je warme wijnproblemen is namelijk fruit. Druiven, om precies te zijn. Een druif bestaat namelijk grotendeels uit water. Doe je er een aantal in de vriezer, dan bevriezen ze supersnel en heb je als het ware een ijsblokje in een druivenvel. Koud, maar tijdens het opwarmen komt er geen water vrij. Dus gooi een paar bevroren druiven in je wijn en zeg de barre tijden van lauwe rosé maar au revoir!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');