Winning Wednesday: 9x 3-pack mondkapjes van ISKO Vital t.w.v. €14,98

Doe mee en maak kans!

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday. Deze week mogen we 9x een 3-pack mondkapjes van ISKO Vital t.w.v. €14,98 weggeven.

Mondkapjes

Hoewel we geen mondkapje meer hoeven te dragen in de supermarkt, moeten we de mondmaskers nog wel op als we reizen met het openbaar vervoer of als het niet mogelijk is om anderhalf meter afstand te houden. Enne, als we dan een mondkapje moeten dragen, willen we dat in stijl doen. ISKO Vital weet er alles van en heeft dan ook een ruim assortiment met fashionable mondkapjes in de aanbieding.

Steel de show

ISKO Vital heeft voor ieder wat wils. Zo zijn er mondkapjes met legerprint in verschillende kleuren, hippe blokprintjes én is er een mondmasker met citroenprint. En laat citroenprint nou nét de trend zijn van dit moment!

Bekijk alle varianten hieronder.

Win, win, win

Wil jij kans maken op een 3-pack mondkapjes van ISKO Vital? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij een van de lucky winners!

Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier shop je de mondkapjes zelf.

[mail-and-win title=”Winning Wednesday: 9x 3-pack mondkapjes van ISKO Vital t.w.v. €14,98″ description=”Doe mee en maak kans!” questions=”%5B%22Welke+print+zou+je+het+liefst+winnen%3F%22%5D” ended_at=”6-7-2021″ terms=””]

*Deze winactie loopt t/m 6 juli. Ben jij de winnaar? Dan nemen we contact met je op.

Laatste nieuws