Hold up: Matthew Perry’s vader speelde ook in Friends

Nu weten we ook waar Matthew zijn knappe looks vandaan heeft!

Lees ook

Denk jij alles van de hitserie Friends te weten? Think again! Wist jij namelijk dat er in de serie ook een rol is weggelegd voor de vader van Matthew Perry (Chandler)? Enne, Matthew lijkt er sprekend op!

John Bennet Perry

Misschien heb jij hem al gespot, maar velen van ons nog niet. De vader van Matthew Perry, John Bennett Perry, speelt namelijk de rol van de vader van Joshua. Hij maakt zijn opwachting in de aflevering The One With Rachel’s New Dress, aflevering 18 van seizoen 4.

In de aflevering gaat Rachel op date met Joshua en eindigen ze uiteindelijk bij zijn ouders thuis. Zijn ouders zijn op vakantie en door een lekkage in zijn appartement woont Joshua daar tijdelijk. Rachel trekt alles uit de kast om indruk te maken, waaronder een sexy doorschijnend jurkje. Enne, dan komen ineens de ouders van Joshua thuis. Oeps!

Gaat er nog steeds geen belletje rinkelen? De vader van Joshua maakte toen de briljante opmerking: “I like her, she seems smart.” Bekijk de scène hieronder!

Zo vader, zo zoon

John Bennett Perry heeft al een rijk verleden aan films en series waar hij in speelde. Zo was hij te zien in de films Independence Day en George of The Jungle. Vader en zoon hebben ook samen in een film gespeeld, namelijk de film Fools Rush In. Hierin spelen ze wél vader en zoon. Ook hadden ze beiden een rol in de hitserie Scrubs, wederom als vader en zoon. Zet de twee naast elkaar en je ziet het meteen!

Vader en zoon in de sitcom Scrubs

Psst! Nog een fun fact over de aflevering, want op het moment van filmen was Jennifer Aniston aan het daten met Tate Buckley Donovan. Dit is de acteur die Joshua speelt. Wat een gezelligheid op de set!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook