Vanaf deze datum keert Expeditie Robinson terug op de buis

Eindelijk!

Lees ook

Het heeft even mogen duren, maar het is eindelijk zover: er komt een gloednieuw seizoen van Expeditie Robinson aan. Enne, we verklappen alvast dat je nog héél even geduld moet hebben.

Op de buis

De coronacrisis gooide lange tijd roet in het eten van Expeditie Robinson. Nu krijgen de deelnemers aan het survivalprogramma, dat gepresenteerd wordt door Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels, wel vaker bijzondere gerechten voorgeschoteld, maar het coronavirus is daar niet een van. Dus was het wachten geblazen tot de opnames van start konden.

Gelukkig is het nu bijna zover en kunnen we eindelijk weer genieten van BN'ers die niet alleen de strijd tegen elkaar, maar ook de natuurelementen aangaan. Je moet nog wel éven geduld hebben voor het survivalprogramma op de buis verschijnt, want het 21e seizoen van Expeditie Robinson is vanaf 29 augustus te zien op RTL 4.

Nieuwe locatie

Hoewel het seizoen ongetwijfeld weer vanouds bloedstollend spannend wordt, heeft het programma wel enige aanpassingen moeten ondergaan. Een trip naar de Filippijnen – waar het programma normaal gesproken plaatsvindt – was vorig jaar al niet mogelijk (toen het seizoen werd gecanceld) en ook dit jaar leek het geen slim idee. Gelukkig heeft Europa meer te bieden dan je denkt. De deelnemers gaan het namelijk in Kroatië tegen elkaar opnemen, zo wist Shownieuws eerder al te melden.

Kroatië is in het bezit van flink wat kleine eilandjes, zoals Cres, Krk, Brac of Hvar. Welke eiland het precies is, dat is nog niet duidelijk. Wel gaan de expeditieleden het minstens zo zwaar krijgen als op een eiland buiten Europa. In Kroatië kan het namelijk overdag zo'n 40 graden worden – terwijl de temperatuur in de nacht kan dalen tot 0 graden. Aiii…

Bron: RTL Boulevard | Beeld: RTL

Laatste nieuws

Zie ook