Dít zijn de eerste beelden van Jaimie: In The Vaes Lane seizoen 2

In dit tweede seizoen blikt Jaimie terug op de bewogen periode die zij vanaf eind mei meemaakte.

Lees ook

Na het vermeende geweldsincident met Lil' Kleine lag het leven van Jaimie Vaes onder een vergrootglas. Tijdens deze bewogen periode gingen de opnames van het tweede seizoen van haar eigen realityserie Jaimie: In The Vaes Lane gewoon door. In de trailer is te zien hoe Jaimie zich in deze periode heeft gevoeld.

Tweede seizoen

In het tweede seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane zien we niet alleen de glamorous kant van haar leven. Waar we in het eerste seizoen als kijker werden meegenomen naar véél te dure restaurants, tripjes naar Dubai en bezoekjes aan een wedding planner, gaat het tweede seizoen er heel anders uitzien.

In het tweede seizoen zien we Jaimie tijdens de bewogen periode die ontstond na het geweldsincident op Ibiza. Ook zien we hoe Jaimie samen met zoontje Lío de zomer doorbrengt vanuit haar tijdelijke nieuwe woning op Ibiza.

Het echte leven

In de trailer van het tweede seizoen zien we Jaimie openhartig spreken over de situatie met Lil' Kleine. Aan bestie Koen Kardashian vertelt Jaimie eerlijk: “Had ik verwacht dat het zo zou omslaan? Nee. Dat is echt het laatste wat ik wil. Maar het is wel het leven, en leuk is anders.”

Jaimie gaat in de serie apart van Jorik – zoals Lil' Kleine eigenlijk heet – wonen. “Het is goed dat we even niet in elkaars aura zitten en ik even mijn rust kan pakken”, legt Jaimie uit over de situatie. Waarop Koen aan Jaimie laat weten dat dit de juiste keuze is. “Jij beschermde altijd de poppenkast en je kiest nu gewoon voor jezelf.”

https://youtube.com/watch?v=jHfSeakKCSw

Het nieuwe seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane is vanaf donderdag 15 juli te zien op Discovery+.

Beeld: Discovery+ | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook