Babynieuws! Modeontwerpster Josh Veldhuizen is opnieuw in verwachting

Josh maakte het nieuws bekend in een video met haar dochtertje Alexis.

Vrolijk nieuws voor Josh Veldhuizen en haar verloofde Nick Amann. De twee zijn in verwachting van een tweede kindje, zo maakte de modeontwerpster met een serie foto’s en een video bekend op Instagram.

‘Alexis wordt een grote zus’

Het lijkt erop dat de tweejarige Alexis nog dit jaar een grote zus gaat worden. “Alexis wil jullie al heel lang iets vertellen”, vertelde Josh op Instagram. “Een baby'tje!”, roept de enthousiaste peuter vervolgens. Ook in de vlog van Josh vertelde de aanstaande moeder trots over het nieuws: “We kunnen niet wachten om een nieuwe baby in onze armen te kunnen nemen.” Josh zit al in haar tweede trimester en het kindje is dit jaar uitgerekend.

Geluk niet te toppen

Voor Josh en Nick is het een jaar vol hoogtepunten. In mei maakten ze al bekend dat er een bruiloft aan zit te komen, het stel kocht samen een huis en nu volgt er ook nog gezinsuitbreiding. “Er was bijna niets dat ons geluk als pasverloofden kon toppen, maar een tweede kindje maakt ons toch nog gelukkiger”, schrijft de presentatrice op Instagram.

Josh en Nick zijn inmiddels al zes jaar samen. Met zijn tweeën hebben ze de touwtjes in handen van modelabel Nickelson. Daarnaast is Josh onder andere bekend van het programma Modemeisje met een missie, dat in 2011 voor het eerst te zien was. Ook haar modelabel Josh V., dat dit jaar een 10-jarig jubileum vierde, is een groot succes voor de presentatrice.

Bron: RTL Boulevard, nu.nl, Instagram | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws