Zien: zo ziet Matt Czuchry uit Gilmore Girls er nu uit

Hoe gaat het nu met de acteur?

Het is inmiddels al zo'n zeventien jaar geleden dat Matt Czuchry zijn Gilmore Girls-debuut maakte. De acteur kroop destijds in de huid van de charismatische Logan Huntzberger en wist het hart van Rory Gilmore te veroveren. De populaire serie eindigde in 2007, en kreeg in 2016 nog vier extra afleveringen. Hoe gaat het nu met Logan en acteert hij nog steeds?

Acteercarrière

Matt was 27 toen hij voor het eerst als Logan te zien was in Gilmore Girls. De charismatische Logan werd al snel een geliefd personage en keerde dan ook terug in de Gilmore Girlsreboot in 2016.

In de tussentijd zat de acteur zeker niet stil. Zo sleepte hij de gastrol van Chris Kennedy in Friday Night Lights in de wacht en speelde hij van 2009 tot 2016 de rol van Cary Agos in de hitserie The Good Wife. Momenteel is Matt in de serie The Resident als Conrad Hawkins te zien.

Enne, hoewel Matt al een tijdje geen 27 meer is, ziet hij er op 44-jarige leeftijd nog steeds even knap uit!

Vervolg Gilmore Girls

Hoewel het alweer een paar jaar geleden is dat de reboot uitkwam, is het nog steeds een mysterie wie Rory's baby daddy is. Ondanks dat Matt weet wie de vader is, wil hij dat om een speciale reden niet onthullen.

“Ze (de makers, red.) hebben me verteld wie de vader van de baby is. Ze vertelden dat ik het kon delen met wie ik maar wil, maar dat heb ik nooit gedaan”, begint de acteur. “Dat is aan hen om te vertellen. Het is aan Amy en Dan (de makers, red.) om dat bekend te maken. Het voelt niet juist als ik het vertel.”

Bovendien heeft de acteur nog een reden waarom hij de secret info niet wil delen. Zo deelt Matt dat het bekendmaken van de baby daddy een nieuw seizoen in de toekomst kan verpesten. “Als we een nieuw seizoen mogen opnemen, kunnen ze van gedachten veranderen over wie de vader is. Dat zijn de redenen waarom ik nooit heb verteld wat ik op de set hoorde.” To be continued…

Bron: IMDB, The News | Beeld: Gilmore Girls

Laatste nieuws