Love Islands Esmee over geruchten omtrent Job: ‘Dit brengt ons alleen maar dichter bij elkaar’

Job zou al een relatie in Nederland hebben en alleen aan het programma meedoen voor de fame.

Lees ook

De afgelopen dagen hielden een paar screenshots de gemoederen flink bezig. Volgens verschillende geruchten zou Love Islands Job al een vriendin in Nederland hebben en zou hij alleen aan het liefdesavontuur meedoen voor de fame. Het thuisfront bracht Job en Esmee op de hoogte van de roddels – en dit zorgde voor behoorlijk wat tranen.

Neppe screenshots

Op social media verschenen afgelopen week screenshots van een WhatsApp-gesprek. Volgens verschillende geruchten zou dit een gesprek zijn tussen Job en een dame in Nederland. In de appjes valt te lezen dat Jobs 'vriendin' hem vertelt dat ze er moeite mee heeft dat hij mee gaat doen aan het liefdesprogramma.

“Stel je wordt oprecht verliefd? Ik kan dat toch niet aanzien”, luidt het bericht. Waarop Job geantwoord zou hebben dat hij altijd al op televisie heeft willen komen. “Love Island kijken veel mensen en daarna krijg ik veel aanvragen van bedrijven voor promotie. Ik wil die kans niet laten liggen.”

“Je bent de enige die me kriebels geeft en niemand weet van onze relatie af. Ik wil ook echt dat je dit met niemand bespreekt en de chat verwijderd (…) Ik wil namelijk niet dat dit ooit uitlekt”, zou Job vervolgens gestuurd hebben. De appjes leken nep en geforceerd, maar toch besloten de ouders van Job en Esmee de geruchten aan te kaarten bij het stel.

Dichter bij elkaar

“Het is waarschijnlijk gestuurd door mensen die jullie de ware liefde niet gunnen”, vertelde de vader van Job tijdens het videogesprek. “Je vrienden zijn razend op de mensen die het posten, want het lijkt niet te kloppen.” Niet alleen de ouders van zowel Job en Esmee geloven de oprechtheid van de berichten niet, ook Esmee kan haar oren niet geloven.

“Ik weet niet wie dit verzint en wie mij kapot wil maken?!”, roept Esmee in tranen. “Ik weet wat wij hebben en iedereen in deze villa kan dat beamen (…) met zo'n bericht op social media kun je mensen echt kapot maken.”

Net als de ouders van Job en Esmee, weet ook het Love Island-koppel hoe de vork in de steel zit. “Wij weten allebei wel beter en ik ben blij dat onze ouders dat ook inzien. Dit brengt ons alleen maar dichter bij elkaar. Al die roddels kunnen ons gestolen worden.”

Beeld: Videoland, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook