Tony Junior over Maan: ‘Ik ben blij dat ze in mijn leven is’ 

Zo kan het dus ook.

Lees ook

Tony Junior en Maan waren zo'n twee en een half jaar samen toen ze on good terms uit elkaar gingen. De twee bewijzen maar weer eens dat exen gewoon in elkaars leven kunnen blijven en daar is Tony ontzettend dankbaar voor. “We zijn heel goed samen en wensen elkaar al het geluk”, deelt Tony in de podcast van Kiki Düren.

Relatie Maan

Het is inmiddels zo'n anderhalf jaar geleden dat Maan en Tony uit elkaar gingen. De twee zijn dan niet meer romantisch aan elkaar verbonden, maar houden nog steeds veel van elkaar.

“Nadat het uitging heb ik een tattoo gezet als een soort herinnering. Van hoe blij ik ben dat zij in mijn leven was als mijn vriendin, en nu in mijn leven is als persoon van wie ik nog steeds heel veel houd. En zij ook van mij”, vertelt Tony over zijn bijzondere band met Maan.

De Bachelor

De twee spreken elkaar dan ook regelmatig. Zo ook over Tony's deelname aan De Bachelor. “Ze zei letterlijk: 'Toontje, ik hoop dat je de Tony laat zien die je mij drie jaar hebt laten zien. En dat je iemand gelukkig gaat maken.”

“Toevallig kreeg ik net nog een appje van haar. Toen zat ik bij Humberto en kwam dit (onderwerp, red.) ook even ter sprake. En toen zei ze: 'Ik heb net even Humberto teruggekeken. En wat mooi hoe je het weer zei. Ik ben zo trots op ons; hoe wij anderhalf jaar later nog zo met elkaar om kunnen gaan.'”

“We zijn heel goed samen en we wensen elkaar al het geluk. En ik durf te zeggen dat ik tot mijn dood blij zal zijn dat zij in mijn leven is geweest en zal zijn”, vervolgt de dj. Wauw, zo kan het dus ook!

Bron: Kiki Düren | Beeld: BrunoPress | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook