Gaby Blaaser weet het zeker: ‘Tony Junior eindigt met deze dame’

Aha!

Lees ook

Niemand minder dan Bella Hay neemt dit seizoen de presentatie van de Viewing Party van De Bachelor voor haar rekening. Gaby Blaaser was haar eerste gast, en samen namen de dames hun verwachtingen voor het eerste seizoen van De Bachelor door. Enne, Gaby deed ook uit de doeken met wie Tony Junior volgens haar naar huis gaat.

Enthousiast

De dames die meedoen aan De Bachelor probeerden in de eerste aflevering meteen een goede eerste indruk bij Tony Junior achter te laten. Wie volgens Gaby meteen een goede indruk achterliet? Daar hoeft ze niet lang over na te denken.

India sprong er meteen uit. Knappe dame, goede band met haar vader ook. Dat vond ik heel erg opvallen en ik denk dat hij dat ook best wel belangrijk vindt”, vertelt de voormalig Bachelorette. “Ik vond het heel leuk dat zij ook een tattoo meenam om dat te laten zien aan hem en om bij hem op te plakken.”

Type

Toch was Gaby ook zeker onder de indruk van een andere dame. “Ik vind Joy dus ook een leuk type. Dus ik ga toch voor India en Joy tot nu toe”, vertelt de influencer over wie volgens haar de meeste kans maakt bij Tony.

Gaby vervolgt echter dat Jolijn ook een goede indruk had achtergelaten. Ze denkt dan ook dat Jolijn de eerste zal zijn die een kus van Tony krijgt. We shall see!

Bron: Love Reality | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook