De Bachelors Destiny blikt terug op liefdesavontuur

'Vind het zo jammer', laat ze weten over haar vroege exit.

Lees ook

De eerste twee afleveringen van De Bachelor staan dan eindelijk op Videoland! Maar liefst twintig dames strijden in het programma om het hart van de felbegeerde vrijgezel Tony Junior. Helaas kregen vier dames geen roos tijdens de eerste rozenceremonie en moesten Nadeche, Desi, Destiny en Estelle afscheid nemen van de bachelor.

Afscheid

De twintigjarige Destiny hoopte de ware te ontmoeten tijdens haar deelname aan De Bachelor, maar helaas zat haar avontuur er eerder op dan ze had gehoopt. Op Instagram blikt de student terug op haar tijd in het programma.

“Ik had echt meer van mezelf willen laten zien. Vind het zo jammer”, begint ze haar bericht. “Ik had nooit gedacht dit te kunnen doen op twintigjarige leeftijd en kan zeggen dat ik echt wel trots ben op mijzelf.”

“Het was na de opnames wel even lastig, omdat je natuurlijk niet hoopt dat je er zo snel uit ligt, maar het gaat nu echt helemaal prima”, laat ze vervolgens weten.

Vriendschap

Hoewel Destiny dan niet de ware ontmoette, wist ze wel mooie vriendschappen op te bouwen. “Ik heb hele lieve en mooie meiden leren kennen, en ik ben superblij dat ik ze in mijn leven heb. Dit pakt niemand van mij af.”

Ook wenst ze Tony nog veel succes in het vinden van de ware. “Tony ook bedankt voor deze kans! En veel succes met je verdere zoektocht. Het moet zeker lukken, want wat een meiden zijn het.” Awh!

Beeld: Videoland (Tom Cornelissen), Instagram

Laatste nieuws

Zie ook