De Kardashian-Jenners hebben het meest spijt van déze KUWTK-fragmenten

Ja, Kourtney die Khloé's vajayjay waxt is daar eentje van.

Lees ook

We kunnen nog steeds niet helemaal geloven dat Keeping Up with The Kardashians tot een eind is gekomen, maar gelukkig hebben we twintig seizoenen aan drama om terug te kijken. Al zijn de Kardashian-Jenners niet zo'n fan van álle KUWTK-fragmenten die op de buis zijn gekomen.

Iconische momenten

Van Kim die selfies neemt terwijl Khloé de gevangenis in moet tot Kim die haar oorbel kwijtraakt in het water (“Kim, there's people that are dying”) en van Scotts prank calls tot Kendall en Kylies kattenkwaad als tieners: het zijn enkele van de meest iconische scènes uit KUWTK. Maarre, denken de Kardashian-Jenners hier ook zo over?

Voor de KUTWKspecial speelden ze het spel 'Relive or Regret', waarin de realitysterren moesten aangeven of ze het moment opnieuw zouden willen beleven of dat ze er spijt van hebben. Als eerste dé iconische scène waarin Kourtney Khloé een heuse waxbeurt geeft down under. Een hilarisch moment voor Kourtney, die dan ook niet hoeft na te denken over haar antwoord: “Relive.” Khloé daarentegen heeft minder rooskleurige herinneringen aan het moment. “Nee, dat was echt heel pijnlijk. Ik moest er nog een tijdje bevroren erwten op leggen.” Ouch!

Spijt

Vervolgens werden Kourtney en Scott gevraagd naar die keer dat ze Kris en Caitlyns sextape nadeden. “Dat was iconisch”, reageert Kourtney. Scott lijkt echter wat minder enthousiast om dat moment opnieuw te beleven.

Net zo'n iconisch moment is de Playboy-shoot van Kim. Terwijl ze halfnaakt poseerde voor de camera, hoorden we momager Kris zeggen: “You're doing amazing sweetie.” Uhm… Tja, mama Kris heeft er maar één woord voor: “Regret.” Daar zijn de andere Kardashian-Jenners het unaniem mee eens: “We're over it.”

Waar de Kardashians echter wel allemaal voor in zijn, is een dronken Kris op een wijnproeverij. “Relive“, zeggen ze in koor. “Any day.” Om welke wijnproeverij het precies gaat, zegt de Kardashian-Jenner clan er niet bij. Dat kunnen er namelijk nogal wat zijn.

Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: KUWTK

Laatste nieuws

Zie ook