Woordvoerder Videoland over geruchten rondom Tony Junior

Rumour has it dat de knappe dj al een relatie had toen hij aan De Bachelor begon.

Lees ook

Yay: vanaf vandaag kun je zien hoe vrijgezel Tony Junior in De Bachelor op zoek gaat naar de ware liefde. De geruchten dat de knappe dj bij aanvang van de opnames al een relatie zou hebben, kwamen dan ook als donderslag bij heldere hemel. Een woordvoerder van Videoland laat weten hoe de vork precies in de steel zit.

Irene Hin

De roddelpagina's hebben het maar druk deze week. Eerder doken er al screenshots op waaruit zou moeten blijken dat Love Islands Job in Nederland al een liefje zou hebben, en nu zou ook Tony Junior niet geheel als vrijgezel aan De Bachelor zijn begonnen. Op social media gingen enkele screenshots rond van bronnen die beweren dat de knappe dj een relatie zou hebben gehad met Irene Hin op het moment dat hij naar Kroatië afvloog voor de opnames van het liefdesprogramma.

Maarre, hier is niets van waar, zo laat een woordvoerder van Videoland weten aan NU.nl. Tony heeft wel degelijk contact gehad met de styliste, maar deze relatie was al over en uit voordat de dj op zoek ging naar liefde in het programma. Als je goed naar de screenshots kijkt, zie je dan ook dat deze allemaal uit 2020 komen. Aha!

Liefde op het eerste gezicht

Nu dat is opgeklaard, kunnen we ons weer richten op leuker nieuws, want The Bachelor is officieel van start gegaan. In het datingprogramma strijden twintig vrouwen om het hart van de handsome dj. Een goede eerste indruk is ontzettend belangrijk. Maar of Tony ook gelooft in liefde op het eerste gezicht? Dat vroegen we hem toen we onlangs met hem belden. “Ik heb in het leven geleerd dat het allebei de kanten op kan. Ik heb liefde op het eerste gezicht meegemaakt, wat uiteindelijk verkering werd. Maar ik heb ook meegemaakt dat ik niet gelijk dacht van: 'Wow, dit is het.' Toen is het uiteindelijk toch gaan groeien”, vertelde de dj aan Grazia. “Dus bij mij kan het in ieder geval beide kanten op.”

Als Tony een vrouw ziet die hij leuk vindt, gaat hij het liefst zelf op de versiertoer. Dat is wel even anders bij De Bachelor, waar de vrouwen speciaal voor hem naar Kroatië zijn afgevlogen. “Ik ben gewend om te jagen en iemand te veroveren, dus ik moest in het begin wel wennen dat dat was omgedraaid. Maar ook in zo'n situatie kan een vrouw er nog wel voor zorgen dat ik een beetje moet werken.”

Bron: NU.nl | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook