Zien: Netflix deelt ultraspannende trailer van Sky Rojo 2

In seizoen twee zijn het niet meer de dames die opgejaagd worden.

Lees ook

Nog maar een maandje wachten en dan is het eindelijk zover: het tweede seizoen van Sky Rojo gaat van start. Om ons alvast warm te maken, deelt Netflix nu de officiële trailer van de serie. Enne, het ziet ernaar uit dat de makers van La casa de papel weer een bloedstollend spannend staaltje werk hebben afgeleverd.

Cliffhanger

In het eerste seizoen van Sky Rojo zagen we hoe Coral, Wendy en Gina op de vlucht sloegen uit een stripclub. Romeo, hun pooier, besluit het drietal samen met zijn handlangers te achtervolgen. Enne, dat zorgt voor flink wat spannende scènes – waar wij met klotsende oksels naar hebben gekeken.

Het eerste seizoen eindigde met een behoorlijke cliffhanger. Coral dacht dat ze Romeo vermoord had, maar kreeg toen spijt en begon hem te reanimeren. Dat Romeo nog leefde, bleek wel toen hij in een split-second haar keel toekneep.

Uit op wraak

In de officiële trailer van Sky Rojo 2 is nu te zien dat zowel Coral als Romeo heelhuids uit het gevecht zijn gekomen. Maarre, dat wil niet zeggen dat de strijd gestreden is. Waar de mannen in het eerste seizoen achter de vrouwen aan zaten, nemen de vrouwen nu de macht terug. Het lijkt erop dat de dames een plan smeden om wraak te nemen op Romeo, Moisés, Christian én de man die Wendy aanviel in de toiletten.

Jazeker, dat gaat weer muy spannend worden. Je moet helaas nog even wachten tot 23 juli om de acht afleveringen te bekijken, maar hieronder kun je wel alvast de trailer bekijken.

Bron: Flair, Cosmopolitan | Beeld: Netflix | Video: YouTube (Netflix)

Laatste nieuws

Zie ook