Joey en Luna blikken terug op Love Island-avontuur

Ook vertellen de twee wie Love Island volgens hen gaat winnen.

De Love Island-herkoppeling van gisteravond bracht veel emoties met zich mee. Twee stellen moesten namelijk de villa verlaten. De Islanders namen afscheid van Sandra en Gwindo en van Joey en Luna. Hoewel Joey en Luna graag de finale hadden gehaald, blikken ze met heel veel plezier terug op hun liefdesavontuur.

Mooiste herinnering

“Mijn mooiste herinnering was dat we naar Casa Amor gingen”, vertelt Joey aan Grazia. “Toen ik Luna zag veranderde mijn Love Island-avontuur op een positieve manier.” Luna sluit zich hierbij aan: “Ik had niet verwacht dat het zo zou lopen, het was een topervaring.”

De twee hebben tijdens hun Love Island-deelname dan ook veel vriendschappen opgebouwd. Maarre, wie gaan ze eigenlijk het meest missen? “Iedereen eigenlijk wel”, stellen de twee. “Ik denk dat ik de jongens met wie ik ben begonnen, Job en Jim, wel erg ga missen. Maar met Deniz en Donny had ik ook een heel goede band”, vervolgt Joey. “Ik ga vooral de jongens missen, zij zijn wel echt mijn broertjes geworden.”

Loesje is echt een zus geworden voor mij”, gaat Luna verder. “Ik heb zoveel met haar meegemaakt, haar ga ik enorm missen.”

Winnaar Love Island

Ook doen de twee uit de doeken wie Love Island volgens hen gaat winnen. “Job en Esmee. Zij hadden als eerst een klik. En ik heb gezien hoe Job met haar is; hij is zo verliefd. Ik zou het heel raar vinden als zij niet winnen”, vindt Joey.

“Ja, zij zijn zo'n mooi koppel”, stemt Luna in. “Zij gaan zeker winnen.”

Beeld: Love Island (Videoland)

Laatste nieuws