Wauw: dit is de prachtige vrouw van Frank de Boer

De twee zijn al 21 jaar getrouwd.

Lees ook

Frank de Boer kennen we als voormalig profvoetballer en hij is natuurlijk de huidige bondscoach van het Nederlands elftal. Door het huidige EK staat de voetbaltrainer regelmatig in de spotlights, maar het tegenovergestelde geldt voor zijn prachtige vrouw Helen de Boer.

Succesvol

Helen is naast voetbalvrouw en moeder van drie dochters (Romy, Jacky & Beau) ook ondernemer. Sinds 2008 heeft ze haar eigen interieurzaak.

“Toen onze drie dochters klein waren, wilde ik er fulltime voor ze zijn. Ik verkeerde ook in de luxepositie dat ik niet hóefde te werken. Maar de meiden waren al wat groter, gingen hun eigen gang en Frank bouwde aan zijn trainerscarrière. Mijn handen jeukten om weer iets op te zetten”, vertelde ze in Vriendin. De onderneming wordt tegenwoordig gerund door oudste dochter Romy.

Huwelijk

Helen en Frank trouwden in 1999, maar leerden elkaar op jonge leeftijd al kennen, zo verklapte Frank ooit in een interview met Libelle. Het stel leerde elkaar kennen op camping De Speulderbos in Garderen, waar de familie De Boer – vader Cees, moeder Git, dochter Anja en de tweelingbroertjes Ronald en Frank – vanaf 1974 elke zomer verbleef. Nog steeds komt de familie er elk jaar. Ook Frank heeft er een stacaravan. Op 200 m² eigen grond, dat dan weer wel.

“Zij was dertien, ik zeventien. Dan heb je nog geen oog voor elkaar. Maar haar vader was een fanatiek sporter, een ex-voetballer van Ajax. Onze families hadden een klik. En zij was ook sportief, ze handbalde. Langzaam ontstond er wat tussen ons.” Het was meteen serieus tussen het koppel, vertelt Frank: “Helen is mijn eerste en enige liefde.”

Bron: Beau Monde, Libelle, Vriendin | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook