Durf je het aan? 7 prachtige kapsels met een pony

Zet de schaar er maar in.

Elke keer dat we naar de kapper gaan, spookt de vraag weer door ons hoofd: 'Zullen we een pony laten knippen?' Menig influencer en celeb is al fan van de korte plukken voor het gezicht en dat begrijpen wij heel goed. Toch kan het een grote stap zijn om de schaar in je lokken te zetten. Maarre, na het zien van onderstaande zeven kapsels met bangs, gaan we de gok toch maar wagen.

1. Shaggy bangs

Heb je krullen of golvend haar? Dan zijn shaggy bangs echt iets voor jou. Waar een rechte pony tot boven je brows misschien al snel verandert in een pluizenbol, zijn deze iets langere lokken ideaal. Hierdoor komen je krullen of waves helemaal tot leven. Enne, als je er even zat van bent, doe je de plukken gewoon naar de zijkant of laat je ze makkelijk uitgroeien.

2. Micro bangs

Micro bangs zijn deze zomer helemaal hot and happening. Zo verscheen artiest Demi Lovato al met een ultrakorte pony, die hen echt geweldig staat. Deze pony is perfect bij een kort kapsel, maar staat ook heel edgy bij langere lokken.

3. Curtain bangs

Tegenwoordig zijn curtain bangs populairder dan ooit. En met goede reden: de lokken framen je gezicht perfect en staan zowel bij losse als vaste kapsels geweldig. En ze zorgen ook nog eens voor een volumineuze look. Ben je er even zat van? Dan draag je de plukjes achter je oren en heb je er geen last van.

4. Hollywood-glam

Als er iemand fan is van bangs, dan is het topmodel Bella Hadid wel. Van curtain bangs tot een schuine pony, ze heeft allerlei soorten kapsels gehad. Op de red carpet verschijnt het model geregeld met een chiquere variant: de Old Hollywood bangs. Deze pony is chic, glamorous en tijdloos.

5. Schuine pony

Herinner je je die pony nog die je op de middelbare school had? Die is anno 2021 weer helemaal hip. Juist ja, we hebben het over de schuine pony. Hoewel dit misschien wat nare herinneringen oproept, is een schuine pony een klassieke look die bijna iedereen goed staat.

6. Curly bangs

Wie ooit heeft gezegd dat je met krullend haar geen pony zou moeten laten knippen, zat behoorlijk fout. Dat bewijst Yara Shahidi wel met haar geweldige curly bangs. De krullende lokken geven je gelijk een heel andere look en we love it.

7. Rechte pony

Denk je aan een rechte pony, dan denk je aan Taylor Swift. De zangeres heeft al jarenlang een pony en we kunnen ons haar dan ook niet voorstellen zonder die iconische korte plukken voor haar gezicht. De rechte pony is stylish, klassiek en tijdloos.

Bron: Marie Claire, Elite Daily | Beeld: Catwalkpix, Instagram

Laatste nieuws