Eind goed, al goed: Niels en Rosanna zijn weer bij elkaar 

'Bonnie & Clyde till we die baby', laat Rosanna in haar Instagram Stories weten.

Ruim een week geleden maakte Rosanna op Instagram het verdrietige nieuws bekend dat zij en Niels uit elkaar zijn. De OnlyFans-creators hebben hun weg naar elkaar echter weer gevonden, want het is weer koek en ei tussen de twee.

Ruzie

Rosanna en Niels maakten vorige week de tongen los, nadat berichten de ronde deden dat Niels zijn vriendin had geslagen en dat Rosanna daarom hun relatie had beëindigd. Dit bleek echter niet waar te zijn en Rosanna gaf dan ook snel opheldering in haar Stories.

“Even voor de duidelijkheid, ik zal gelijk de waarheid vertellen: Niels heeft mij niet mishandeld. We waren op het strand en hadden daarna een klein feestje bij iemand. Ik ben wodka gaan drinken en daar kan ik helemaal niet tegen. Ik word dan loco loco in mijn koppie”, schreef de blondine.

Bijgelegd

“Ik heb dingen gesloopt en gevochten met wat mensen. Er was geen reden voor ruzie, ik ben de schuldige in dit verhaal. Geen speculaties meer nodig nu”, vervolgde de realityster.

Ruzie of niet, de twee waren alsnog wel uit elkaar, maar ook dat is inmiddels verleden tijd. Zo laten de twee via Instagram weten weer bij elkaar te zijn. “Bonnie & Clyde till we die baby”, schrijft Rosanna in haar stories bij een pikante foto van haar en Niels. Eind goed, al goed.

Beeld: Cosmopolitan, Love Reality

Laatste nieuws