Love Islands Yasmin onthult hoe het nu tussen haar en Justin gaat

Oeh la la...

Lees ook

Yasmin besloot in Love Island trouw te blijven aan haar koppelpartner Joey en nam daarom tijdens de herkoppeling afscheid van bombshell Justin – met wie ze ook een goede klik had. Maarre, nu Yasmin en Justin allebei weer op Hollandse bodem zijn, denken wij aan nog maar één ding: gaan de twee in Nederland verder daten?

Loyaliteit

In de tijd dat de mannen in Casa Amor verbleven, wist Yasmin een connectie op te bouwen met Justin. Toch kon ze daar niet aan toegeven en bleef ze trouw aan koppelpartner Joey. “Ik kon niet opeens omschakelen, daar ben ik te loyaal voor. Me openstellen voor iemand en iemand écht een kans geven, kon ik niet omdat ik nog in een koppel zat met Joey ”, vertelt Yasmin als we met haar bellen.

Pas na een goed gesprek met Joey, waaruit bleek dat de twee romantisch niet klikten, kwam Yasmin tot het inzicht dat ze Justin niet had moeten laten gaan. “Toen Joey naar Casa Amor ging, was ons verhaal nog niet afgesloten. Ik wil dingen voor mezelf eerst afsluiten voor ik verder kan. Ik had eerst een antwoord van Joey nodig voor ik verder kon. Daarna kwam ik er met pijn in mijn hart achter dat ik iemand naar huis had gestuurd waar veel potentie in zat.”

Date met Justin

Maarre, hoe zit het dan nu tussen Justin en Yasmin nu ze allebei weer terug zijn in Nederland? “We hebben heel goed contact. Leuk, hè! Hij heeft tegen me gezegd: ‘Neem even de tijd om te aarden en dan gaan we gewoon een keer afspreken als jij daaraan toe bent.’ Hij is heel positief en lief.”

“We willen allebei een keer afspreken en erachter komen of er wat tussen ons kan ontstaan. We staan er allebei in elk geval voor open. Het lijkt ons ook heel leuk om een keer samen met Nina en Paulo op date te gaan.” To be continued…

Beeld: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook