Yes: Too Hot To Handle vanaf nú te zien op Netflix

Eindelijk!

Onlangs deelden we al de eerste beelden van het tweede seizoen van Too Hot To Handle, maar vandaag is het eindelijk zover: het programma is te bekijken op Netflix. Enne, als we de beelden mogen geloven, wordt het een héél heet seizoen.

Prijs

Net als we in het vorige seizoen van Too Hot To Handle zagen, moeten ook deze singles proberen om zoveel mogelijk geld in de pot te houden. In het programma worden namelijk tien vrijgezelle mannen en vrouwen gevolgd, die samen strijden voor 100.000 dollar. Om dit geld te bemachtigen moeten ze zich echter wel weten te gedragen, want bij elk fysiek contact zakt het prijzengeld.

De deelnemers mogen elkaar dus niet aanraken. Enne, dat bleek in seizoen één nogal een hele opgave te zijn…

Steamy

Ook in het tweede seizoen lijken de deelnemers even te vergeten wat de regels zijn, want op de eerst beelden is te zien hoe steamy het er aan toe gaat in het programma. De deelnemers mogen niet zoenen, geen seks hebben en ook niet aan zelfbevrediging doen, maar dat blijkt voor sommige deelnemers een behoorlijke challenge te zijn. Ach ja, regels zijn er om ze te breken toch?

Bekijk de trailer voor het nieuwe seizoen hieronder. Enne, maak je plannen voor vanavond maar vrij, want dit nieuwe seizoen wil je zien.

Beeld: Too Hot To Handle | Video: YouTube (Netflix)

Laatste nieuws