Temptations Gregory openhartig over liefdesleven 

Ook onthult Gregory of hij nog een keer mee zou doen aan Temptation.

Lees ook

Gregory deed met zijn vriendin Karina mee aan Temptation Island: Love or Leave. Hun relatie overleefde de ultieme relatietest niet, voor hem was het namelijk einde verhaal toen hij haar zag vreemdgaan met vrijgezel Daryl. Maarre, hoe gaat het nu eigenlijk met Gregory's liefdesleven? “Ik ben er écht even klaar mee”, vertelt hij in Grazia's Zomerboek.

Huidige liefdesleven

“Mijn liefdesleven nu ligt stil, ik ben er écht even klaar mee”, vertelt Gregroy. “Ik focus me lekker op mezelf, op mijn muziek en op de positieve dingen in mijn leven. Ik zoek de liefde zelf niet op, en hoef ook niet per se gevonden te worden.”

“Met Liyah heb ik geen contact meer. Dat werkte ook niet, al hadden we wel een klik. Ik had het gevoel dat er te veel druk op mij lag en ik heb gezegd: ‘Ik kom net uit een relatie en ik ga me niet kunnen binden.’ Dat vond ze niet zo leuk.”

Opnieuw meedoen aan Temptation

Na Temptation had de muzikant aan vrouwelijke aandacht echter geen gebrek. “Mijn DM zat helemaal vol, ook met een aantal naaktfoto’s van vrouwen, waarvan ik dacht: wow, gebeurt dit echt? Nee, ik heb er niks mee gedaan, het is niet de eerste keer dat ik tieten zie, haha.”

Gregory's leven stond na Temptation even helemaal op z'n kop. Toch staat hij er vrij neutraal tegenover om ooit weer mee te doen aan het programma. “Nog een keer meedoen zit nu niet in de planning, want ik heb geen relatie, maar ik zeg nooit nóóit. Als ze me als vrijgezel of verleider vragen, bedank ik, dat is niets voor mij.”

In Grazia's Zomerboek blikken we met een aantal Temptation-deelnemers terug op hun liefdesavontuur. Benieuwd naar de verhalen van Gregory, Tahira, Jaydi en Kevin? Je leest ze nu in Grazia's Zomerboek.

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: Tom Cornelissen, Videoland

Laatste nieuws

Zie ook