Tahira onthult of ze nog een keer mee wil doen aan Temptation Island

Aha!

Lees ook

Tahira deed als vrijgezel mee aan Temptation Island: Love or Leave. Maarre, is de beauty inmiddels nog steeds single? En zou ze het zien zitten om nog een keer mee te doen aan het programma? “Waarom niet?”, stelt Tahira in Grazia's Zomerboek.

Liefdesleven

“Ik ben helemaal klaar met de liefde”, vertelt Tahira. “Sinds Temptation heb ik gemerkt dat veel gasten vooral met me willen daten omdat ik nu bekend ben. Dan leerde ik iemand kennen en was het van: ‘Kun je mij ook op je Stories zetten?’ ‘Kun je me in contact brengen met mensen?’ of: ‘Ik wil ook meedoen aan een tv-programma’.”

“Ik vind het sowieso al heel lastig om iemand te vertrouwen. Daarom vond ik het ook een leuke uitdaging om mee te doen. Ik wilde zien of het iemand zou lukken tot me door te dringen, en of ik me open zou kunnen stellen. Dat is gelukt, maar ik merk dat ik nu weer afstand neem.”

Opnieuw meedoen aan Temptation

Hoewel Tahira momenteel als single door het leven gaat, ziet de beauty het wel zitten om ooit eens als stel mee te doen aan Temptation. “Waarom niet? Het klinkt misschien gek, maar ik zou ook wel als koppel mee willen doen, puur om te zien hoe het van de andere kant is.”

“Ik ben niet zo bang dat het misloopt, want als ik echt gek op iemand ben, ben ik heel steady. Maar ik ben ook heel sociaal met andere mensen en ik hou van gezelligheid… sommige mannen kunnen daar onzeker van worden.”

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: Tom Cornelissen, Videoland

Laatste nieuws

Zie ook