Deze haarspeldjes uit de 90s zijn weer helemaal terug

Love it!

Het zal je niet ontgaan zijn dat de jaren negentig anno 2021 een heuse comeback maken. Van scrunchies tot de gevreesde dunne wenkbrauw, we zien steeds meer nineties trends op Instagram voorbijkomen. Zo kun je ook je oude haarspeldjes weer van zolder halen, want die zijn deze zomer helemaal terug.

Nineties

Er is een reden waarom we elke keer weer de 90s-archieven induiken om inspiratie op te doen voor nieuwe looks. De jaren negentig was nou eenmaal een iconische tijd vol goede muziek (hallo, Spice Girls?!), geweldige mode en de beste haar en make-up. Het is dus helemaal niet zo gek dat de nineties anno 2021 een behoorlijke comeback maken.

Enne, als er één accessoire nineties schreeuwt, dan is het wel het haarspeldje. Je weet wel, zo'n haarspeldje waarmee je je pony opzij schoof. Bij voorkeur in een fel kleurtje of met een leuk printje. Juist, dát haarspeldje is weer helemaal terug van weggeweest. Ook deze zomer mogen de haarspeldjes weer lekker opvallend. Denk aan: parels, felle kleuren en zelfs woorden als 'glam' en 'boss'. Wij zetten onze favoriete looks op een rij.

Beeld: Catwalkpix, Instagram

Laatste nieuws