Temptations Tahira blikt terug op klik met Marco: ‘We konden geen vrienden meer zijn’

Tahira had een relatie met Marco nooit voor ogen, 'maar ik had het wel leuk gevonden om hier een mooie vriendschap aan over te houden, want we hadden zo'n goede connectie.'

Lees ook

Tahira deed mee aan Temptation Island: Love or Leave als vrijgezel. Ze had een goede klik met Marco, maar hun bijzondere vriendschap liep na het avontuur toch stuk. Met Grazia blikt Tahira terug op deze periode.

Vriendschappelijke gevoelens

Een relatie met Marco? Dat had Tahira nooit voor ogen tijdens haar Temptation-deelname. “Maar ik had het wel leuk gevonden om hier een mooie vriendschap aan over te houden, want we hadden zo’n goede connectie”, vertelt Tahira in Grazia's Zomerboek.

“Ik zeg in het programma dat ik gevoelens heb voor Marco, maar ik zei erbij dat dit puur vriendschappelijk was. Dat hebben ze alleen niet laten zien, enkel het eerste stuk. Ik had er juist bewondering voor dat hij zo positief over zijn relatie sprak en tegelijkertijd close kon zijn met mij. Zijn doel werd mijn doel: ik wilde dat hij zou slagen met zijn huwelijksaanzoek.”

Roddel

Na haar deelname aan Temptation ging al snel de roddel rond dat ze achter Marco aan zit, maar dat is volgens Tahira niet waar. “Ja, we hebben gezoend, dat gebeurde toen hij wegging op mijn verjaardag. Er was gewoon een moment. Hij liet zichzelf gaan en ik schrok ervan, want ik zag ’t niet aankomen. Ik zat er heel erg mee, omdat ik dacht dat we alleen vrienden waren, en ik ben met de psycholoog van het programma gaan praten.”

Tahira kaartte vervolgens bij Marco aan dat hij eerlijk moest zijn tegen Denise. “Doordat ik het heb aangekaart, en gezegd heb dat hij eerlijk moest zijn tegen haar, is het in ’t programma terechtgekomen. Ik denk dat als het aan hem had gelegen, niemand dit had geweten. Hij wilde mij gewoon als geheim houden, maar dat pik ik niet, ik ben veel meer waard.”

Geen contact meer

Inmiddels hebben Marco en Tahira geen contact meer. “Ik merkte al dat ik hem begon te vermijden na wat er was gebeurd. Toen hij opmerkte dat ik me ineens anders gedroeg, heb ik gezegd: ‘Ik vind het raar dat jij me zoent en vervolgens doet alsof er niets is gebeurd. Wat moet ik hiermee?’”

“Voor mijn gevoel konden we daarna geen vrienden meer zijn, hoe jammer ik dat ook vind. Ik zou me nooit meer normaal kunnen gedragen als ik met zijn verloofde in één ruimte ben.”

In Grazia's Zomerboek blikken we met een aantal Temptation-deelnemers terug op hun liefdesavontuur. Benieuwd naar de verhalen van Gregory, Tahira, Jaydi en Kevin? Je leest het in Grazia's Zomerboek. Nu in de winkel!

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: Tom Cornelissen, Videoland

Laatste nieuws

Zie ook