‘Khloé Kardashian en Tristan Thompson zijn weer uit elkaar’

De basketballer zou nu echt te ver zijn gegaan.

Lees ook

Het liefdesleven van Khloé Kardashian houdt de gemoederen flink bezig. Volgens verschillende Amerikaanse media lijkt het nu toch echt over en uit te zijn tussen de realityster en Tristan Thompson. De basketballer zou iets te vaak een scheve schaats hebben gereden.

Slaapfeestje

Volgens het Amerikaanse roddelblad TMZ zouden Khloé en Tristan een paar weken geleden al uit elkaar zijn gegaan, nadat een vrouw een verhaal naar buiten bracht over haar affaire met de basketballer. Dit ontkende hij echter stellig en dreigde zelfs haar aan te klagen. Ondertussen leek Khloé hem het voordeel van de twijfel te geven, maar dit heeft niet lang geduurd.

Volgens Daily Mail heeft Tristan het afgelopen vrijdag weer eens iets te bont gemaakt. Zo zou hij tijdens een huisfeestje de slaapkamer hebben opgezocht. Met een vriend en drie vrouwen. Niet om een dutje te doen, lijkt ons. Dit zou de druppel zijn geweest voor Khloé, zo melden bronnen.

Gezinsuitbreiding

Dat Tristan niet de meest loyal partner is, was al wel een tijdje duidelijk. Toen Khloé in 2018 hoogzwanger was van hun dochter True, werd de basketballer in een hotel gespot met andere vrouwen. Hierop gingen de twee uit elkaar, maar ze bleven bevriend vanwege hun dochter. Afgelopen jaar brachten ze veel tijd samen door in quarantaine, waardoor de liefde weer opbloeide.

Tijdens de KUWTK-special, die afgelopen weekend werd uitgezonden in de Verenigde Staten, liet Khloé nog weten dat ze dolgraag nog een kindje met Tristan zou krijgen. Ai…

Bron: Weekend | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook