Oh no: dít EOTBDD-koppel is niet meer samen 

'We komen nooit meer samen', laat de deelneemster weten.

Lees ook

Even leek het erop dat Ex on the Beach: Double Dutch niet alleen drama veroorzaakte, maar ook echte liefde opleverde. Zo bleek dat Shani en Davey, Shirley en Robin en Jørney en Odim na de opnames van het programma allemaal happy together waren. Helaas werd onlangs bekend dat Shirley en Robin niet langer samen zijn. En helaas zijn ook Jørney en Odim geen stel meer…

Finito

Er gingen al een tijdje geruchten de ronde dat Odim en Jørney uit elkaar zijn. Gisteravond besloot Jørney hier via haar Instagram Stories op in te gaan. “Jullie hebben natuurlijk veel voorbij zien komen en ik heb heel veel DM's gehad”, begint de EOTBDD-deelneemster haar verhaal.

“Het is momenteel allemaal een beetje zwaar, maar het komt wel goed”, vervolgt ze. “Odim en ik zijn inderdaad niet meer bij elkaar. Jullie hoeven ook geen berichtjes meer te sturen dat we samen moeten komen, want dat gaat absoluut niet meer gebeuren.”

Geen wrok

Ondanks dat Jørney het naar eigen zeggen zwaar heeft met de breuk, koestert ze geen wrok voor haar ex. “Verder wens ik hem oprecht het allerbeste. We hebben ook een heel fijne, mooie tijd gehad. Ik wil daaraan denken en niet aan alle slechte dingen.” De blondine geeft aan dat ze zich de komende tijd wil richten op de goede en positieve dingen in het leven.

Volgens diverse geruchten zou Odim na een avondje stappen een scheve schaats hebben gereden. Maar op deze roddels gaat Jørney verder niet in. Hmmm…

Bron: RTL Nieuws | Beeld: EOTBDD (MTV)

Laatste nieuws

Zie ook