Kevin onthult of hij opnieuw met Eva mee wil doen aan Temptation Island 

Zouden de twee hun relatie opnieuw willen testen?

Lees ook

Kevin kwam halverwege in het programma Temptation Island: Love or Leave om zijn relatie met Eva te testen. Het leek kantje boord tussen de twee, maar ze zijn nog steeds samen. Zouden zij hun relatie dan ook opnieuw op de proef willen stellen in het tv-programma?

Spijt deelname?

Meedoen aan Temptation Island: Love or Leave was voor Kevin en Eva niet altijd even makkelijk. Toch blikt Kevin positief terug op deze ervaring en heeft hij zeker geen spijt van zijn deelname. Waar hij wel spijt van heeft? “Bepaalde uitspraken die ik heb gedaan, die waren niet zo slim”, vertelt hij aan Grazia.

“Bijvoorbeeld dat ik in het busje zei: ‘Ik rek mijn relatie nu al driekwart jaar, zij voert de relatie in haar eentje.’ Ik was vooral mijn eigen onzekerheden aan het uitspreken, en ik was nog heel erg zoekende naar waar het fout ging in onze relatie. De dames zeiden tegen mij: ‘Luister Kev, misschien moet je het eens bij jezelf gaan zoeken.’ Eva is nog jong, dacht ik altijd, maar op tv zag je dat ze eigenlijk heel volwassen is en goed weet wat ze wil.”

Opnieuw meedoen aan Temptation

Kevin staat er dan ook voor open om opnieuw mee te doen aan het programma. “Dat zouden we waarschijnlijk wel doen, want het is een supergaaf avontuur.”

“We stonden natuurlijk als vijfde koppel standby, en hadden niet meer verwacht dat we nog mee mochten doen. Totdat we werden gebeld, of we zin hadden om naar Italië te komen. We hebben meteen onze koffers gepakt, een coronatest gedaan en zijn op het vliegtuig gesprongen. Of onze relatie een tweede keer ook sterk genoeg is? Dat zal moeten blijken, haha.”

In Grazia's Zomerboek blikken we met een aantal Temptation-deelnemers terug op hun liefdesavontuur. Benieuwd naar de verhalen van Gregory, Tahira, Jaydi en Kevin? Je leest het in Grazia's Zomerboek. Nu in de winkel!

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: Temptation Island: Love or Leave

Laatste nieuws

Zie ook