Sylvie Meis is in de beste shape ooit: ‘Ik eet veel meer dan iedereen denkt, ook chocola’

Zo is de presentatrice dol op Kinder Bueno's en donuts.

Sylvie Meis mocht onlangs maar liefst 43 kaarsjes uitblazen, maar is in de beste shape van haar leven. In de nieuwste Beau Monde verklapt ze haar geheim om fit te blijven en vertelt ze dat ze daarvoor best wat meer eet dan een paar blaadjes sla.

Fit body

Sylvie mag dan de veertig gepasseerd zijn, ze heeft nog steeds een figuur om door een ringetje te halen. Op haar Instagram poseert ze dan ook al te graag in de strakste kleren en kleinste bikini's. Enne, we can't blame her. De presentatrice is absoluut in de beste shape van haar leven, zo laat ze weten aan Beau Monde. “Ik heb mijn formule gevonden. Ik krijg vaak de vraag: 'Sylvie, hoeveel train je, hoeveel eet je, hoeveel weeg je?' Mensen denken: als ik dat ook doe, krijg ik haar lijf.”

Dat dat helaas niet zo werkt, weet Sylvie zelf maar al te goed. “Ik heb ook weleens gefrustreerd gedacht: waarom lukt het me nu niet om strakker te worden? Wat bleek, ik at bergen fruit elke dag en besefte niet hoeveel suikers daar in zitten”, vertelt ze. “Dat liet ik een à twee weken staan, en mijn figuur was on point.”

Kinder Bueno en donuts

Met geen grammetje vet op haar lichaam denken veel mensen al snel dat Sylvie niet meer dan een paar blaadjes sla op een dag eet. Daar is volgens de presentatrice niets van waar. “Ik denk dat mensen een heel vertekend beeld hebben. Ik eet veel meer dan iedereen denkt, ook gewoon Kinder Bueno's”, laat ze weten. “Ik gun mezelf elke week iets lekkers, of dat nu pasta, pizza of iets zoets is.” Sylvie denkt dat de key is om niet te veel te focussen op die snackmomenten, maar juist op de momenten dat je wél voor gezonde voeding kiest.

Naast Kinder Bueno's is ze momenteel dol op een andere zoete lekkernij. “In Hamburg zijn Royal Donuts nu helemaal hét”, vertelt La Meis. “Ik zou eigenlijk vandaag met mijn team mijn verlate verjaardag vieren, maar morgen moet ik bij de shoot in een latex jurkje passen. Dan ga ik natuurlijk niet aan de donuts en champagne – die bewaren we voor daarna.” Begrijpelijk!

Benieuwd naar het hele interview met Sylvie, waarin ze onder andere vertelt over haar kersverse hubby? Je leest 't in Beau Monde. Vanaf woensdag te koop!

Bron: Beau Monde (Jill Waas) | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws