De Bachelor Tony Junior over zijn grootste afknapper bij een vrouw

Ook heeft de dj wat liefdesadvies ingewonnen bij De Bachelorette Gaby Blaaser.

Lees ook

We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar donderdag 24 juni is het ein-de-lijk zover: De Bachelor gaat van start. Twintig vrouwen strijden om het hart van vrijgezel Tony Junior. Aan Grazia vertelt hij alles over zijn grootste afknapper bij een vrouw, liefde op het eerste gezicht én het belangrijkste advies dat hij van De Bachelorette Gaby Blaaser kreeg.

Grootste afknapper

Vraag je het aan Tony's vader Toni Peroni of zijn beste vriendin Carmen, dan moet de dj op zoek naar zijn tegenpool. Een rustig meisje, niet te gek. “Ik ben het daar wel een beetje mee eens”, laat Tony weten. “Ik noem mezelf weleens een plus. Ik ben best druk en heb een chaotisch leven. Als je dan iemand daarbij zet die ook een plus is, dan kun je misschien wel te veel vuurwerk hebben.” Aan de andere kant is een te rustig iemand ook weer geen goede match, zo vertelt de dj. “Ik heb wel iemand nodig die een beetje voor zichzelf kan opkomen en die tegengas kan geven. Het moet gewoon een balans zijn die je met iemand hebt.”

Tegelijkertijd weet Tony wel heel goed wat hij niét wil in een vrouw. “Ik vind het een no-go als iemand heel erg materialistisch is. Iemand die alleen maar bezig is met spullen en leeft voor likes op Instagram”, aldus de Bachelor. “Of overmatig drugsgebruik of als iemand drie keer in de week helemaal wasted wil gaan in de club, dat vind ik ook een afknapper. Dan sta je gewoon net wat anders in het leven dan dat ik sta.”

“Ik hou veel meer van iemand die ervaring en ontwikkeling belangrijk vindt, die banden wil scheppen met mensen”, gaat de knappe dj verder. “Veel meer dan van iemand die alleen maar met hair extensions bezig is.”

Liefde op het eerste gezicht

Donderdag is het zover en gaat hij de twintig dames één voor één ontmoeten. Een goede eerste indruk is dan ook belangrijk. Of Tony in liefde op het eerste gezicht gelooft? “Ik heb in het leven geleerd dat het allebei de kanten op kan. Ik heb liefde op het eerste gezicht meegemaakt, wat uiteindelijk verkering werd. Maar ik heb ook meegemaakt dat ik niet gelijk dacht van: 'Wow, dit is het.' Toen is het uiteindelijk toch gaan groeien”, aldus de dj. “Dus bij mij kan het in ieder geval beide kanten op.”

Als Tony een vrouw ziet die hij leuk vindt, gaat hij het liefst zelf op de versiertoer. Dat is wel even anders bij De Bachelor, waar de vrouwen speciaal voor hem naar Kroatië zijn afgevlogen. “Ik ben gewend om te jagen en iemand te veroveren, dus ik moest in het begin wel wennen dat dat was omgedraaid. Maar ook in zo'n situatie kan een vrouw er nog wel voor zorgen dat ik een beetje moet werken.”

Advies van Gaby

Daten met twintig vrouwen om misschien wel the one te vinden is natuurlijk niet niks. Daarom besloot Tony wat informatie en advies in te winnen van niemand minder dan De Bachelorette herself: Gaby Blaaser. “Haar belangrijkste advies was: 'Geef iedereen een kans en creëer niet te veel een tunnelvisie. Ga niet meteen af op uiterlijk en sluit je niet af voor anderen'”, laat de Utrechter weten. “Maar dat is sowieso iets wat ik al van plan was en zij bevestigde dat eigenlijk heel mooi.”

Ook had Gaby nog een ander goed advies voor de dj: “Neem voldoende kleding mee.” Daar had Tony echter toch wat beter naar moeten luisteren, want amper een week in zijn liefdesavontuur kwam hij al kleren tekort. “Ik was gewend om twee, drie weken op tour te gaan met alleen handbagage, dus ik dacht dat lukt wel. Maar een week later moest ik een koffer met kleren laten invliegen”, lacht hij.

Eerste aflevering

Ondertussen zijn wij reuze benieuwd naar Tony's uitbundige outfits, de ontmoetingen met de vrouwen en de eerste dates. Of de knappe dj de eerste aflevering van De Bachelor met een special lady gaat kijken? “Ik ga het kijken met een heel kleine kring mensen die voor mij heel belangrijk zijn”, laat hij weten. “Dus gewoon lekker thuis, niets heftigs.” Aha!

De Bachelor is vanaf donderdag 24 juni wekelijks te zien bij Videoland.

Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws

Zie ook