Love Islands Sarah over Jim: ‘Hij was opeens een heel andere Jim’

Na Casa Amor was het snel over en uit tussen Sarah en Jim.

Sarah moest vorige week tot groot verdriet van haar mede-Islanders de Love Island-villa verlaten. Jim nam Raina mee terug uit Casa Amor, waardoor Sarah als single achterbleef. Tijdens de eerstvolgende herkoppeling moest ze dan ook samen met Yasmin én Deniz haar koffers pakken en dat was even slikken. Grazia sprak de bombshell over haar band met Jim.

Heel andere Jim

Sarah zag totaal niet aankomen dat Jim haar zou inruilen voor iemand uit Casa Amor. De blondine dacht dat het wel goed zat tussen haar en Jim, maar niets bleek minder waar. Toch deed deze plottwist haar minder dan verwacht. “Toen hij terugkwam uit Casa Amor, was het voor mij al heel snel duidelijk. Ik dacht eigenlijk meteen: ik vind je niet meer leuk. Naar mijn idee was hij opeens een heel andere Jim”, vertelt ze aan Grazia.

“Hij was nog wel heel lief en ik had ook nog hele normale gesprekken met hem, dus ik gun het hem echt wel. Ik kijk alleen wel op een hele andere manier naar Jim. Ik denk niet meer: ik vind je leuk”, vertelt Sarah eerlijk.

Niet bij elkaar passen

Of ze hem in Nederland nog beter wil leren kennen? “Nee, met Jim hoeft het van mij niet meer. Niet omdat ik hem niet aardig vind, maar omdat ik heb gemerkt dat we inderdaad heel andere interesses hebben. We passen gewoon niet bij elkaar. Dat kon ik natuurlijk binnen twee dagen niet gelijk inzien, dat kwam later pas”, stelt de blondine.

Ze is er dan ook van overtuigd dat Jim samen met Raina overblijft. “Of ze ook winnen weet ik niet, maar ik denk wel dat ze samen de villa uit gaan”, aldus de Love Island-ster.

Beeld: Videoland

Laatste nieuws