Love Islands Sarah over deelname: ‘Dat had ik echt anders moeten doen’

De bombshell vertelt dat ze bepaalde dingen toch liever anders had gedaan.

Lees ook

Sarah moest vorige week tot groot verdriet van haar mede-Islanders de Love Island-villa verlaten. De blondine moest na een pittige herkoppeling samen met Yasmin én Deniz haar koffers pakken en dat was even slikken. Helemaal omdat Sarah bepaalde dingen liever anders had gedaan… Grazia sprak de bombshell over haar Love Island-avontuur.

Spijt

Sarah zat pas net in een koppel met Jim toen hij samen met de andere mannen plotseling vertrok naar Casa Amor. De blondine was ervan overtuigd dat hij alleen terug zou komen, maar dat deed hij niet. Jim kwam terug met Raina en dus bleef Sarah als single achter. De blondine zag deze plottwist totaal niet aankomen en heeft daarom spijt van bepaalde keuzes.

“Ik moet zeggen dat ik toch een beetje spijt heb van hoe ik het aan het begin heb aangepakt”, vertelt Sarah in gesprek met Grazia. “Want als ik nu terugkijk, dan denk ik: had ik de andere mannen ook maar een kans gegeven.” Dat was ook beter geweest voor haarzelf, concludeert Sarah. “Het is ook gewoon voor jezelf fijn als je iedereen een kans hebt gegeven en niet alleen maar voor één iemand bent gegaan.”

Donny

Omdat Sarah er zo van overtuigd was dat Jim opnieuw voor haar zou gaan, heeft ze de mannen in Casa Amor niet echt een kans gegeven. “Bij Casa Amor was het voor mij eigenlijk al heel snel duidelijk dat er niemand voor mij tussen zat”, vertelt ze. “Misschien heb ik me inderdaad ook niet opengesteld, maar als ik er nu zo op terugkijk, dan denk ik ook zeker dat er niemand voor mij bij zat.”

Wie ze dan nog wel graag beter had willen leren kennen? Donny. “Ik heb me gelijk op één iemand gefocust, dat had ik echt anders moeten doen. Dat ik Donny geen kans heb gegeven is echt mijn grootste fout geweest”, legt de Love Island-ster uit.

Serieuze kant

Pas na Casa Amor kwam Sarah er namelijk achter dat ze Donny toch wel zag zitten. “Ik heb eigenlijk maar één gesprek met hem gehad voor Casa Amor”, vertelt ze. “Toen had ik een beetje het gevoel dat hij een en al humor was, terwijl ik op zoek was naar een serieuze jongen. Maar toen hij terugkwam uit Casa, had ik ineens wél serieuze gesprekken met hem, waardoor ik dacht: shit. Toen kreeg ik inderdaad wel een beetje spijt, aangezien ik zijn serieuze kant niet eerder had ingezien”, aldus Sarah.

Beeld: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook