Maxime Meiland showt baby belly op vakantie

Wauw, wat ziet ze er goed uit!

Lees ook

Maxime Meiland geniet momenteel samen met haar grote liefde Leroy en dochtertje Claire van een heerlijke vakantie. Op Instagram deelt ze een paar foto's van het vakantieplezier, waarop ook haar babybuik goed te zien is.

Babybuik

Afgelopen maart brachten Maxime en Leroy het nieuws naar buiten dat ze in verwachting zijn van een kindje. De Meiland-telg is in september uitgerekend en heeft inmiddels al een behoorlijke baby belly, zo is te zien op een aantal vakantiekiekjes die ze op Instagram plaatst. Dat weerhoudt de blondine echter niet om lekker met dochtertje Claire in het water te spelen en achter schildpadden aan te lopen.

De blondine straalt en heeft het overduidelijk ontzettend naar haar zin met haar gezinnetje op vakantie. In de caption houdt ze het kort en krachtig met een emoji van een zonnetje.

Zorgeloos

Hoewel Maxime nu dus heerlijk aan het genieten is van haar welverdiende vakantie, begon het tripje wat minder zorgeloos. Zo liet de blondine een paar dagen geleden weten dat ze haar mobiel was vergeten in het vliegtuig. “We zijn heerlijk op vakantie maar door de drukte vergeet je nog wel eens wat”, schreef de mommy to be in haar Instagram Stories. “Dit keer vergat ik mijn telefoon in het vliegtuig. Hij heeft al reisjes gemaakt naar Polen en Lyon.”

Helaas moest Maxime het een tijdje zonder mobiel doen, want vliegtuigmaatschappij KLM wilde haar mobieltje niet gaan zoeken. Moeder Erica liet daarover weten: “Het schijnt dat de telefoon van Maxime nog ergens ‘zweeft’ bij KLM. Wij verwachten dat ze die naar Maximes huis zullen sturen.”

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook