Wow: déze bijzondere Love Island-plottwist zagen de Islanders niet aankomen 

Alles verandert hierdoor...

Lees ook

Deze week is de laatste week van Love Island begonnen, want aankomende zondag vindt de grote finale plaats! Maarre, dat betekent niet dat het er nu rustig aan toe gaat in de villa. Zo zagen de Islanders déze bijzondere plottwist niet aankomen.

Koppels

Zondag is het zover en vindt de grand final van Love Island plaats, maar dat betekent niet dat alle koppels steady gaan. Zo lijkt het finito tussen Loesje en Koen en botsen Nina en Paulo. Ondertussen probeert nieuwkomer Sandra erachter te komen met welke Islanders ze een connectie voelt en probeert Gwindo indruk te maken op Loesje.

En dan komt de herkoppeling er ook nog aan! Kortom: wat er bij de vuurkorf gaat gebeuren is niet te voorspellen.

Herkoppeling

Als de Islanders zich bij de vuurkorf hebben verzameld, vertelt host Holly Mae Brood wat de deelnemers te wachten staat. “Er zijn twee nieuwe bombshells de villa ingekomen. En vanavond zullen zij een keuze maken met wie ze een koppel willen vormen”, begint Holly. “Er zullen twee singles overblijven. En dat zijn de singles die de villa gaan verlaten.”

Gwindo kiest ervoor een koppel te vormen met Loesje, en Sandra kiest voor Joey. Dit betekent dat Koen en Luna als single overblijven en de villa moeten verlaten. Of toch niet…

Plottwist

Na de herkoppeling komt Holly namelijk met een bijzondere boodschap: “Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. Maar soms is er aan het einde ook een nieuw begin en dat is vanavond. Lieve Islanders, er keert vanavond een Islander terug in de villa.” Deniz is vervolgens degene die opnieuw zijn intrede in de villa maakt – en dat levert veel verbaasde en blije reacties op. Met name Loesje is door het dolle heen.

Deniz komt echter meteen voor een dilemma te staan. Hij mag namelijk kiezen met wie hij een koppel wil vormen. Zo kan hij een koppel met Luna vormen en hoeft ze niet naar huis, maar er zit een addertje onder het gras. Als hij Luna redt zullen twee koppels de villa moeten verlaten als Holly opnieuw in de villa is. “Als je ervoor kiest om dit niet te doen, vergroot je je eigen kans en zal de eerstvolgende keer dat ik hier binnenkom één koppel de villa verlaten”, verduidelijkt Holly.

“Ik wil Luna hier houden voor Joey”, besluit Deniz en hij kiest er vervolgens voor om een koppel te vormen met de blondine. Luna mag daarom in de villa blijven en zo is Koen de enige die naar huis gaat.

Beeld: Love Island

Laatste nieuws

Zie ook