Temptations Kevin vertelt hoe het nu tussen hem en Eva gaat 

Aha!

Lees ook

Kevin kwam halverwege in het programma Temptation Island: Love or Leave om zijn relatie met Eva te testen. Het leek kantje boord tussen de twee, maar ze zijn nog steeds samen. “Het gaat heel goed”, laat Kevin over zijn relatie aan Grazia weten.

Sterker

Meedoen aan Temptation ervaarden Kevin en Eva als een emotionele rollercoaster. Toch blikt Kevin positief terug op zijn Temptation-deelname. Zo deelt hij dat het een ervaring is waar hij en Eva veel aan hebben gehad. “Sterker nog, als wij niet hadden meegedaan, waren we denk ik niet meer bij elkaar geweest.”

“In die zin is Temptation voor ons echt een redmiddel geweest”, vertelt Kevin.

Relatie

Kevin geeft aan dat zijn relatie nu dan ook heel goed gaat. “Maar het was wel op het nippertje dat ik Eva heb kunnen overtuigen.”

“Ik ben mezelf heel erg tegengekomen tijdens Temptation. De vrijgezelle dames hebben me echt een spiegel voorgehouden, en ik besefte dat ik eigenlijk een beetje een klootzak ben geweest in mijn relatie. Ik dacht dat het aan Eva lag dat het fout ging, niet aan mij. Zij hebben mij laten zien: dit doe je verkeerd, en dit moet je doen om het weer top te maken.”

In Grazia's Zomerboek blikken we met een aantal Temptation-deelnemers terug op hun liefdesavontuur. Benieuwd naar de verhalen van Gregory, Tahira, Jaydi en Kevin? Vanaf dinsdag lees je ze in Grazia's Zomerboek!

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook