Love Islands Yasmin blikt terug: ‘Ik heb het niet heel goed aangepakt’

De Islander wil het in de toekomst anders doen.

Lees ook

Afgelopen donderdag moesten niet alleen Love Islands Deniz en Sarah, maar ook Yasmin de villa verlaten. De brunette legt uit waar ze deze exit aan te danken heeft.

Te lang blijven hangen

Dat Yasmin de ware liefde niet heeft kunnen vinden tijdens Love Island, komt naar eigen zeggen doordat ze té gefocust was op een persoon, en wel personal trainer Joey. In een interview met RTL Boulevard vertelt de Island-afvaller dat ze nu inziet waar ze de fout in is gegaan.

“Ik denk dat ik achteraf mijn kansen wat meer had moeten spreiden”, laat Yasmin weten. “Ik denk dat ik té lang ben blijven hangen aan iets wat er gewoon niet was, maar waar ik wel op hoopte. Dat heb ik niet heel goed aangepakt.”

Les geleerd

Spijt van haar deelname én haar aanpak heeft Yasmin echter niet. Nu ze terugblikt, merkt ze dat ze juist een wijze les over haar love life heeft kunnen leren door haar Love Island-avontuur.

“Ik heb er zeker vrede mee”, vertelt Yasmin na haar eliminatie. “Want ik heb hier heel veel over mezelf geleerd en hoe ik dingen in de toekomst anders ga aanpakken voor mezelf. Dus het is een heel mooie les geweest.”

Sarah, die tegelijkertijd met Yasmin haar koffers moest pakken, lijkt er hetzelfde over te denken. “Ik denk dat ik meer mannen een kans had moeten geven”, vertelt de blondine achteraf. Maar ook zij vindt het 'helemaal prima' zoals het nu is gelopen.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook