Zien: de eerste officiële trailer van De Bachelor

En er worden gelijk al flink wat zoenen uitgedeeld...

Afgelopen week konden we kennis maken met de twintig ladies die om het hart van Tony Junior gaan strijden in De Bachelor. Niet alleen de prachtige vrijgezelle dames zijn nu bekend, ook deelt Tony op zijn Instagram-account de eerste beelden van zijn liefdesavontuur. Enne, die zijn veelbelovend!

Eerste beelden

“Bijna…”, deelt Tony bij de video op Instagram. Het is de eerste officiële Videoland-trailer die Tony op zijn account deelt. Hierin zien we niet alleen Tony en de twintig vrouwen die voor hem zullen strijden, ook lijkt er aan romantiek geen gebrek te zijn.

“Ik ben erachter gekomen dat ik echt op zoek ben naar de liefde, en dat ik hoop iemand te vinden waar ik honderd mee kan worden”, zegt Tony in de video. Naast die romantische woorden van Tony worden er in de eerste beelden ook meteen wat zoenen uitgedeeld. Ooh la la!

Droomvrouw

Wat Tony precies zoekt in een dame? Daar was hij onlangs in gesprek met RTL Boulevard heel duidelijk over. “Ik vind het raar om te zeggen dat ik op zoek ben naar iemand met krullen, blond haar en blauwe ogen. Zo werkt het niet in mijn hoofd. Ik kijk en voel naar de connectie die ik heb met iemand, dat vind ik veel belangrijker dan blond of bruin haar.”

Wel hoopt hij dat zijn toekomstige vriendin begrijpt dat zijn werk veel tijd in beslag neemt. Ik ben heel vaak op reis, besteed veel tijd aan dingen als studiowerk, label- en managementmeetings en natuurlijk mijn socials. Het zou heerlijk zijn een partner te vinden die daarmee kan omgaan, zodat we elkaar kunnen steunen in alles wat we doen”, wist Tony te vertellen.

Beeld: RTL, Instagram

Laatste nieuws