Love Islands Deniz: ‘Ik had duidelijker moeten zijn tegen Nina’

De Islander had naar eigen zeggen zijn gevoel duidelijker uit moeten leggen.

Lees ook

Het was gisteravond weer één groot tranendal in Love Island. Drie Islanders moesten kun koffers pakken en de Love Island-villa verlaten. Tot groot verdriet van Deniz die achteraf spijt heeft van een aantal dingen.

Drie afvallers

Nadat bombshell Koen zijn intrede in Love Island maakte, werd het flink onrustig in het hoofd van Deniz. Koen richtte zijn pijlen meteen op Loesje, terwijl Deniz in een steady koppel met Loesje zat. Tijdens een spannende herkoppeling koos Koen voor Loesje, waarna Deniz voor Sarah koos. Dit betekende dat Yasmin haar koffers moest pakken.

Publieksfavoriet Esmee kreeg echter een vervelende taak op zich. Zij moest het koppel met de minste kans op ware liefde naar huis sturen. Esmee koos voor Deniz en Sarah en dit zorgde ervoor dat in totaal drie Islanders de villa moesten verlaten.

Gesprekken met Nina

Aangezien Deniz in een steady koppel zat met Loesje, doet zijn vertrek hem enorm veel verdriet. De Islander voelde zich naar eigen zeggen machteloos toen Koen zijn voorkeur voor Loesje uitsprak. In gesprek met Grazia vertelt Deniz dat hij flink baalt van zijn vertrek. Als we hem vragen naar wie hij het meest gaat missen in de villa, dan is dat duidelijk. “Loesje”, aldus Deniz.

Daarnaast vindt Deniz het jammer dat hij een aantal vervelende gesprekken met Nina heeft gehad. De twee hadden duidelijk een leuke klik, maar na Casa Amor was dit finito. Deniz keerde terug met Loesje en Nina keerde terug met Paulo. De twee hadden hierom flink wat awkward gesprekjes met elkaar en dit had volgens Deniz niet gehoeven.

“Ik had nog duidelijker tegen Nina moeten zeggen hoe ik erin stond”, legt hij uit. “Ik heb het gevoel dat ik duidelijker had moeten zijn over mijn gevoel.” Hmm…

Beeld: Love Island

Laatste nieuws

Zie ook