Beste vriend ‘Koen Kardashian’ over huidige gemoedstoestand Jaimie Vaes

Koen vertelt hoe het nu met zijn beste vriendin gaat na het vermeende geweldsincident op Ibiza.

Jaimie Vaes heeft een veelbewogen periode achter de rug. De realityster was vorige maand volop in het nieuws vanwege het vermeende geweldsincident tussen haar en haar vriend Lil' Kleine. Haar beste vriend, Koen Kardashian, vertelt nu tegenover Shownieuws hoe het met haar gaat.

Geruchten

Jaimie en Lil Kleine liggen nog altijd onder een vergrootglas na het veelbesproken incident dat vorige maand plaatsvond op Ibiza. De rapper werd hierbij beschuldigd van het mishandelen van Jaimie. En hoewel de twee stellig bleven ontkennen dat er sprake van geweld is geweest, lijkt het er nu wel op dat Jaimie met zoontje Lío Zion op Ibiza gaat wonen, terwijl Jorik (zoals Lil' Kleine echt heet) in Nederland zou blijven.

Shownieuws besloot na al deze geruchten om polshoogte te nemen bij Jaimie's beste vriend, Koen. “Met Jaimie gaat het heel goed”, zegt Koen “Nou, heel goed… Ze is steady en ze is lekker op Ibiza”, aldus Koen.

Statement

Of Jaimie ook echt op Ibizia blijft wonen, zoals eerder deze week werd gespeculeerd, laat Koen niet weten. De presentator sprong eerder al in de bres voor zijn vriendin en maakte een statement op Instagram. “Het is makkelijk om vanaf de buitenwereld te oordelen. Het is makkelijk om te zeggen: ga weg en kies voor jezelf”, schreef Koen. “Maar niemand kent de waarheid en de pijn waar zij in zit. Laten we niet vergeten dat uiteindelijk alleen zij weet wat de waarheid is.”

Later voegde hij daar nog aan toe: “Het is vanzelfsprekend als je van iemand houdt dat je die persoon ten alle tijden tegen negativiteit wilt beschermen. Maar ik kan de blinden niet laten kijken. Daar wil ik nog aan toevoegen dat de personen in kwestie oud genoeg zijn om hun eigen beslissingen te maken.”

“Ik sta nog steeds achter mijn eerdere statement. Met name dat ik er altijd voor mijn vriendin zal zijn. Meer wil ik er niet over kwijt”, aldus Koen.

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws