Wauw! Bibi Breijman schittert in bikinifoto

Bibi weet haar volgers te verbazen met een prachtige foto.

Lees ook

Bibi Breijman wist haar volgers te verrassen met een prachtige bikinifoto op Instagram. De brunette plaatste gisteren een foto in haar nieuwe bikini en werd overspoeld met complimentjes.

Bikinibody

“Ik ga op reis en ik neem mee…”, schrijft Bibi bij een foto van zichzelf in een bruine zebraprint-bikini. Bibi genoot de afgelopen weken van een heerlijke vakantie in de Algarve samen met vriendlief Waylon en dochtertje Teddy. En daar is de voormalig vlogster goed bijgekleurd, want wow: wat een summerbody!

Haar volgers zijn erg onder de indruk van de foto, zo valt te lezen in de reacties. “Waylon boft maar met een vrouw zoals jij!” en “Hot momma“, klinkt het in de comments. You rock, Bibi!

Waylon

De mommy vertelde eerder deze week nog openhartig over haar gezinsleven met vriend Waylon en dochtertje Teddy. Zo vertelde ze dat zij en Waylon in de afgelopen anderhalf jaar zelfs bijna zijn versmolten tot één persoon. Als een soort ‘Wibi’ of ‘Billem’ (Waylon heet in het echt Willem).

De lockdown heeft Bibi en Waylon dus dichter bij elkaar gebracht. Kortom, helemaal met dochter Teddy erbij heeft Bibi het – los van alle ellende in de wereld – ervaren als een heel fijne tijd. “Al merk ik wel dat we iets te vaak tegelijkertijd per ongeluk hetzelfde zeggen”, grapte ze. Lief!

Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook