Temptation terugblik: Jaydi onthult of ze met Ricky mee wil doen aan Temptation Island

Durft het koppel de ultieme relatietest aan?

Lees ook

De relatie tussen Sonny en Jaydi overleefde Temptation Island: Love or Leave niet, maar Jaydi kreeg er wél een nieuwe lover voor terug. Jaydi en Ricky zijn nog altijd dolgelukkig samen. Maar zouden zij hun relatie op de proef stellen in het tv-programma?

Ultieme relatietest

Jaydi en Sonny deden mee aan Temptation Island: Love or Leave om te kijken of hun relatie nog te redden viel. In gesprek met Grazia blikt Jaydi terug op dit moment. “Ik had nooit verwacht dat ik verliefd zou worden tijdens Temptation, ik ging er naartoe met de hoop dat het goed zou zijn voor mijn relatie”, begint Jaydi.

Uiteindelijk is ze blij dat het avontuur totaal anders heeft uitgepakt. Sonny vertrok als single terug naar Nederland en Jaydi vond haar liefde bij de handsome Ricky. “Ik ben blij dat het zo heeft uitgepakt, want deze relatie (met Sonny, red.) kon echt niet langer doorgaan.”

Meedoen als koppel

Jaydi en Ricky hebben een steady relatie en wonen inmiddels al een flinke tijd samen. Of de twee als koppel mee zouden doen aan Temptation Island? Daar is Jaydi vrij stellig over. “Hoeft van mij niet. Ricky en ik vertrouwen elkaar, maar we hadden zo’n leuke ervaring met de hele groep, die wil ik niet vervangen.”

“Daarnaast denk ik: je doet mee als je weet dat je relatie niet zo lekker zit en je weinig te verliezen hebt. Maar als het goed gaat, waarom zou je dan naar Temptation gaan?”

In Grazia's Zomerboek blikken we met een aantal Temptation-deelnemers terug op hun liefdesavontuur. Benieuwd naar de verhalen van Gregory, Tahira en Kevin? Vanaf dinsdag in de winkel!

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws

Zie ook